NOW Probiotic-10 25 Billion 100 капсулиNOW29331
NOW Probiotic-10 25 Billion 100 капсули
120.00 лв
product header
NOW Probiotic-10 25 Billion 100 капсулиNOW2933

Probiotic-10 възстановява нормалната чревна микрофлора

Probiotic-10 на NOW Foods е пробиотична хранителна добавка, съдържаща 10 различни щама полезни бактерии. Продукта съдържа разнообразни пробиотици, които поддържат здравето на чревната флора и не само. Когато мислим за бактерии, обикновено е в негативен аспект. Но пробиотиците  всъщност  представляват  полезни бактерии, които помагат за елиминирането  на опасните микроорганизми в червата и по този начин  понижават инфекциите. Името  на пробиотиците,  буквално означава „добри за живота”.

  • Стимулира имунитета
  • Подобрява храносмилането
  • Възстановява чревната флора

Животът в днешно време има доста отрицателни страни. Съвременният  начин на хранене, замърсителите и химикалите в околната среда, както и честата и нехайна употреба на антибиотици променя баланса на бактериите в червата, което ги  прави по-податливи на инфекции, заболявания, свързани с обмяната на веществата и имунитета. Само си представете! Вътрешната обвивка на червата  е всъщност по-голяма като площ от кожата ни. Освен това в червата се намират по-голямата част от имунните клетки на тялото – приблизително 70-80%.

Пробиотиците помагат за намаляването  на възпаленията като регулират имунните отговори на организма. Тяхно важно свойство е, да подобряват  способността на вътрешната част  на червата да изпълнява  ролята на бариера за вредните химикали или микроорганизми. Пробиотичните бактерии оказват въздействие върху организма като директно се размножават и образуват колонии върху стената на червата и започват да произвеждат жизнено важни ензими и клетъчни биопродукти.  Лактобацилите  например, разграждат протеините и мазнините до аминокиселини и мастни киселини.

Probiotic-10 подобрява храносмилането

Пробиотиците в Probiotic-10 представляват своеобразни природни антибиотици. Не само притискат и елиминират  нежеланите бактерии като Ешерихия коли от ентеробактериите, но пречат на оцеляването и на такива като стафилококите (причинители на повечето ангини), салмонела и кампилобактер, причинители на повечето хранителни отравяния. Те не само унищожават  патогенните бактерии, но и засилват имунната система. Доказали са своята способност при лечение на повтарящи се инфекции на пикочния мехур, синузити и тонзилити.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта, 1-2 пъти дневно на празен стомах.

NOW2933

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

Пробиотична смес: 25 billion CFU

 

Suggested Usage

Take 1 capsule 1 to 2 times daily between meals or on an empty stomach. KEEP REFRIGERATED TO MAINTAIN POTENCY.

 

Serving Size: 1 Veg Capsule
Servings Per Container: 100
  Amount Per Serving % Daily Value*
* Percent Daily Values are based on 2,000 calorie diet. † Daily Value not established.
Blend of 10 Strains of Probiotic Bacteria: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bl-04), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium breve (Bb-03), Streptococcus thermophilus (St-21), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Bifidobacterium longum (BI-05) 25 Billion CFU *
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Пробиотична смес 25 billion CFU
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Probiotic-10 25 Billion 100 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW2933
  • Наличност: В наличност
120.00 лв
Бърза поръчка