NOW Phenylalanine 60 капсулиNOW1301
NOW Phenylalanine 60 капсули
25.00 лв
NOW Phenylalanine 60 капсулиNOW130

Phenylalanine


Това е продукт, чиято роля се свежда до подобряване на Вашето настроение. Но силата му изобщо не спира само и единствено дотук. Phenylalanine също така е много необходим за подсилване на Вашата нервна система. Неговата формула действа ободряващо и така увеличава нивата на цялостната Ви бодрост. С този артикул ще можете да повишите Вашата концентрация.

Phenylalanine съдържа в себе си незаменимата аминокиселина фенилаланин. Проведените изследвания са доказали, че това вещество има възможността да премине през мембранната структура на Вашата централна нервна система. При нормални обстоятелства този процес е невъзможен за каквито и да е химични субстанции, бактериални частици и други вещества посредством кръвния поток.

Но тази аминокиселина е способна да премине през мембраната на нервната Ви тъкан. Така основната съставка на Phenylalanine има възможност да повлияе директно над биохимичните процеси във Вашия мозък, което е от голямо значение за неговата функционалност и здравина. Учените са установили, че в тялото Ви самият фенилаланин може да се трансформира в тирозин.

По този начин Вие получавате възможността да увеличите бодростта Ви, защото така се стимулира синтезата на два много важни невротрансмитера допамин и норепинефрин. Така Phenylalanine влияе на нервната Ви система и процесите, които протичат в нея.
 

Сред другите възможности на Фениланин са

  • Намаляване на болката;
  • Подобряване на паметта Ви;
  • Подтискащ ефект над апетита Ви;
  • Подкрепа при артрит, депресивни състояния и други болки;
  • Важна роля при наднормено тегло, паркинсон, мигрени и шизофрении.


Phenylalanine е силен продукт, който е създаден, за да Ви помогне. Съвместно с тирозина основната съставка на този артикул участва в производството на щитовидните Ви хормони. Освен това учените са установили, че тази съвместна функционалност повлиява изключително позитивно над репродуктивната Ви ефективност, посредством стимулиращ над нея ефект.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно с храната.

Опаковка: 60 капсули

Състав:

 
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Аминокиселини и макронутриенти
Л-Фенилаланин (L-Phenylalanine) 500 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Напишете отзив

    Лош           Добър

NOW Phenylalanine 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW130
  • Наличност: В наличност
  • 25.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359