NOW Octacosanol 100 капсулиNOW Octacosanol 100 капсули1
NOW Octacosanol 100 капсули
52.00 лв
product header
NOW Octacosanol 100 капсулиNOW Octacosanol 100 капсули

Октакозанол за повече енергия


Octacosanol съдържа в себе си натуралното вещество - октакозанол. Съдържа се в захарната тръстика, спанака, пшеничното масло и други естествени източници от природата. В случая тази съставка е получена след обработка на спанак. По този начин продуктът не съдържа в себе си глутенови източници, както и такива на пшенична основа.

Octacosanol Ви дава зашеметяващите 5000 мкг само в една единствена доза. Този продукт има възможността да увеличи Вашата потентност. Освен това Octacosanol може да снабди мускулатурата Ви с неповторим енергиен прилив, което е важно за повече на брой и по-качествени тренировки. Установено е, че с този продукт Вашата аеробна издръжливост следва да се увеличи.

Octacosanol работи за по-добрата работоспособност на Вашия организъм. Освен това учените са установили, че не само витамин Е, но и основната съставка на този продукт действат за постигане на повече издръжливост. Поради тази причина изследванията са се съсредоточили над възможностите на октакозанола. Получените резултати са повече от категорични, че тази съставка е ефикасна.
 

Octacosanol още плюсове при прием

  • Снабдяване на клетките Ви с гликоген;
  • Повече мускулна сила;
  • Увеличена издръжливост;
  • Подпомагане на Вашата сърдечна дейност;
  • Стимулиращ ефект над тялото Ви, вследствие на който то трябва да използва повече кислород по време на тренировката Ви;
  • Подкрепа за всички, практикуващи байкинг, тичане, кросфит и плуване.


Octacosanol има възможност да укаже и много силно въздействие над тялото Ви, когато то се бори с неприятния за всички херпес. Също така основната съставка на този артикул следва да подпомогне организма Ви да се справи с различни кожни болести. Според някои учени този продукт би могъл да действа положително и против паркинсон, както и за понижаване на холестероловите Ви нива.

Начин на употреба: 1 капсула, веднъж дневно с храната.

Опаковка: 100 капсули

Състав:

Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 100  
Билки
Octacosanol (from Spinach Concentrate) 5000 мкг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Октакозанол 5000 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Octacosanol 100 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW Octacosanol 100 капсули
  • Наличност: В наличност
52.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359