NOW Noni 450 мг 90 капсулиNOW47121
NOW Noni 450 мг 90 капсули
48.00 лв
product header
NOW Noni 450 мг 90 капсулиNOW4712

Noni дава антиоксидантна защита и подобрява храносмилането


Всички сте чували за супер храните, които вършат вълшебства за здравето. Запознайте се с продукта Noni на NOW Foods, който е произведен на основата на плода Нони. Продукта може да Ви осигури всички необходими витамини, минерали, аминокиселини, антиоксиданти и ензими. Той също така ще стимулира  имунната система, ще повиши нивата  на енергия и работоспособността Ви  и ще подобри функцията на храносмилателната система. В продължение на векове, плодът Нони е използван като натурална хранителна добавка и лечебен  тоник от  полинезийците. Вярвало се, че плодът е натурално лекарство с болкоуспокояващо действие.
 

Ползи от прием на суперхраната Нони

  • Стимулира имунната система;
  • Дава антиоксидантна защита;
  • Подобрява храносмилането;
  • Грижи се за нервната система;
  • Тонизира и укрепва организма.


Този плод е изключително богат на полезни вещества като  въглехидрати, диетични фибри,  протеини. Също така, в състава му влизат и антрахинони, органични киселини, ксеронин, витамин А, и  витамин С, който е наличен в много големи количества. Нони съдържа още и ниацин, рибофлавин, желязо, калий, калций, полизахариди, флавоноиди и др. Може би една от най-известните съставки на плода сред медицинските среди е алкалоида Проксеронин. Този алкалоид, е предшественик на коензима  Ксеронин. Това е изключително ценен коензим, чиято функция е да регулира и стимулира протеините, които както е известно са основната изграждаща единица на мускулите и са жизнено необходими.

Плодът има много полезни функции. Той стимулира метаболизма на веществата и клетъчната обмяна; спомага за активното функциониране на ендокринната и нервната сиснеми; осигурява регенерирането на клетките; притежава болкоуспокояващо действие; стимулира умствената концентрация; подобрява дейността на сърдечно-съдовата система. Нони е със силни антиоксидантни свойства, което го прави ефективно средство за профилактика на различни ракови заболявания. Плодът помага за лечението на  възпаления, алергии, бактериални и вирусни инфекции.
 

Нони е супер храна и стимулира имунната система


Полезните действия на плода нони са многобройни и са насочени към всяка една част от тялото. Този плод е помогнал  на много хора, страдащи от крампи, астма, депресия и други заболявания. Плода е много известен, заради свойството му на имуностимулатор. Той  значително повишава имунитета и активността на Т-клетките. Това прави продукта  Noni изключително подходящ  за хора, податливи на настинки и вирусни заболявания.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно с храна и вода.

Опаковка: 90 капсули

Състав:

NOW noni

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 450 mg
Съставки
Нони 90
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Noni 450 мг 90 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW4712
  • Наличност: В наличност
48.00 лв
Бърза поръчка