NOW Melatonin 3 мг  60 капсулиNOW32551
NOW Melatonin 3 мг 60 капсули
17.00 лв
product header
NOW Melatonin 3 мг  60 капсулиNOW3255

Melatonin е продукт, който може да подпомогне Вашия биологичен часовник, посредством указване на силен регулиращ ефект над него. Проучванията са установили, че формулата на този артикул е достатъчно силна, за да може да подобри Вашия сън. Също така учените са достигнали до извода, че с помощта на Melatonin Вие бихте могли да намалите броя на нощните събуждания и дори да ги премахнете изцяло.

Продуктът съдържа в себе си съставката мелатонин. Това вещество в естествен вид се синтезира във Вашата епифизна жлеза, която от своя страна се намира в мозъка Ви. Освен в нея тялото Ви произвежда мелатонин и посредством стомашно-чревния Ви тракт, както и Вашата очна ретина. Действието му е насочено в подкрепа на съня Ви и поради тази причина то е основна съставка на Melatonin.

Този артикул използва пълния капацитет способности на това вещество. Самият мелатонин се секретира нощно време в организма Ви и това се постига благодарение на аминокиселината триптофан, като това става посредством синтез на серотонин. Melatonin от своя страна може да регулира Вашия биологичен ритъм, като това указва влияние на цялостното здраве на Вашия организъм.

С помощта на този продукт бихте могли да постигнете различни ползи. Melatonin може да е подходящ за:

 

  • По-качествен и по-спокоен сън нощно време
  • Намаляване на събужданията
  • Регулация над действието на останалите хормони в тялото Ви
  • Отпускащ ефект
  • По-здравословен сън и други

Ниските нива на основната съставка на Melatonin в тялото Ви могат да предизвикат различни нарушения на Вашия сън. Както знаете организмът Ви изисква почивка нощно време, за да може да се възстанови. Ако тя не му е достатъчна или такава изобщо липсва последиците за Вашето здраве биха могли да бъдат много неприятни. С подкрепата на Melatonin Вие можете да се намалите и чувството на безпокойство и страх, както и да подпомогнете действието на антиоксидантите, които приемате чрез храната.

Начин на употреба: Една доза вечер преди сън заедно с чаша вода.

Състав:

Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Други
Мелатонин (Melatonin) 3 мг
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Код: NOW3255

Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Melatonin 3 мг 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW3255
  • Наличност: В наличност
17.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359