NOW Creatine Monohydrate 750 мг 120 капсули NOW20351
NOW Creatine Monohydrate 750 мг 120 капсули
31.00 лв
product header
NOW Creatine Monohydrate 750 мг 120 капсули NOW2035

Креатин монохидрат


Има една добавка, която изпреварва по почит и употреба всички други. Става въпрос за креатина разбира се. Ако се върнем назад в историята на фитнес индустрията, можем със сигурност да кажем, че креатина е една от най – проучваните, най – известните и търсени добавки. Една от най – добре усвояващите се и почитани форми на креатина, е креатин монохидрат. Ако се стремите към постигане на повече издържливост и мускулен растеж, креатин монохидрат може да направи това за Вас! Ако досега не сте опитвали креатинова добавка, или не сте доволен от постигнатите резултати, вземете Creatine Monohydrate  на NOW Foods. Продукта осигурява креатин монохидрат, с максимално усвояване и ефективност.
 

Ползи от приема на Creatine Monohydrate

 

 

  • Повишаване на издържливостта и силата
  • По-бавно настъпване на умората
  • Снабдяване с допълнителна енергия
  • Подобряване на възстановяването
  • Намаляване на мускулната треска
  • Повишаване на мускулния растеж
  • По-дълги и интензивни тренировки


Аминокиселината креатин естествено присъства във вашето тяло и се получава от други три аминокиселини - аргинин, метионин, и глицин. Креатинът е изключително важен за спортистите, защото участва активно  в процеса на генериране на енергия. По принцип, когато тренирате или извършвате физическа дейност, аденозин трифосфат (АТФ) е източник на енергията, която играе ключова роля за това. Всъщност, АТФ е основната енергия използвана от мускулите Ви, било то когато тренирате или вършите друга дейност. Точно по тази причина, ATФ изгаря много бързо. С други думи, няма как да се възползвате от тази енергия за дълго.

С помощта на креатин монохидрат обаче, нещата се “оправят“ много лесно!. Когато АТФ се изразходва за енергия, тя губи молекула и се превръща в аденозин дифосфат (AДФ). Креатина така да се каже дарява фосфатна молекула на  AДФ. По този начин, АДФ става отново АТФ и може да се използва отново за гориво.  Ето защо, приемайки продукта Creatine Monohydrate, можете да се радвате на подобрена физическа активност, увеличен прилив на енергия и по – малко умора. В резултат на това, Вие можете да тренирате по – дълго, да правите повече повторения и да постигате по – добри резултати.

Ползите от креатин монохидрат не спират до тука. С приема на Creatine Monohydrate, Вие ще получите силна хидратация на мускулните клетки. Това е едно от най – почитаните свойства на креатин монохидрат. Когато креатина е  в мускулите, той изисква повече вода, за да може да се  съхрани там. По този начин, той увеличава обема на мускулните клетки, а това означава по – обемни мускули. С Creatine Monohydrate  няма да се притеснявате от подпухване и подуване, защото водата остава единствено в мускулните клетки.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте 6 капсули с течност, 3 до 4 пъти дневно, преди и след тренировка, за първите 7 дни . След това, приемайте  6 капсули, от 1 до 3 пъти дневно. Трябва да има интервал от 3 до 4 часа между дозите.

Опаковка: 120 капсули

Състав:

NWF873_sf

Дозировка
Доза 6 капсули
Дози в опаковка 20
Съставки
Калории 10
Креатин монохидрат 4,5 g
5 NOW Creatine Monohydrate 750 мг 120 капсули
Пия този креатим вече повече от месец и съм много енергична по време на тренировка.
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Creatine Monohydrate 750 мг 120 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW2035
  • Наличност: В наличност
31.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359