NOW Bromelain 500 мг 60 капсулиNOW29431
NOW Bromelain 500 мг 60 капсули
48.00 лв
product header
NOW Bromelain 500 мг 60 капсулиNOW2943

Бромелаин


Ензимите са естествени вещества, изградени основно от протеини, и са с изключително важно значение за нормалното функциониране на цялото тяло. Именно ензимите са тези, които работят постоянно, за да  Ви поддържат живи. Във всеки един момент в тялото Ви има няколко милиона работещи ензима, които му позволяват да извършва такива сложни задачи като дишане, четене, чуване, говорене. Bromelain на Now Foods е хранителна добавка, която Ви осигурява един от най-биоактивните ензими-Бромелаин. Той представлява естествен ензим, който отговаря за подобряването на усвояването на протеините. Допълнителният прием на Total Bromelain  е желателен, за да се постигне максимален ефект и да се поддържат оптимални нива на бромелаин в организма.

Характеристики на Bromelain:

 

 

  • Има противовъзпалителни свойства
  • Стимулира имунната система
  • Подпомага усвояването на протеините


Бромелаинът е всъщност смесица от ензими и се съдържа единствено в ананасите. Той разгражда протеините в човешкото тяло и наред с това ни носи редица полезни свойства. На първо място, трябва да отбележим, че  бромелаина изпълнява силно имуностимулиращо действие. Той подсилва имунната система като увеличава броя на белите кръвни телца.Бромелаинът  също така има  противовъзпалителен  ефект, а и показва и добри резултати при неутрализирането на инфекции. Той регулира отоците и ускорява възстановяване не само при прорезни рани и ожулвания, но и при ухапвания от насекоми. Ензимите в бромелаина редуцират възпалението на кожните рани, ухапвания от насекоми или ужилвания, и също така съкращават периода на възстановяване.

Друга функция на бромелаина е почистване на кръвоносните съдове от полепнали по стените им липопротеини. В това си свойство облекчава съществуващи разширени вени и се явява предпазна мярка за появата на такива, а също и на подагра. Основната функция на бромелаина е да катализира смилането/разграждането на белтъците, в кръвния поток и тъканите. Той регулира храносмилането и подобрява цалостното състояние на храносмилателната система, като може да облекчи изострения колит. Продукта Bromelain може да се използва при следоперативна терапия, а също така спомага заздравяването на рани. Помага и при артритни състояния, тъй като облекчава възпаленията на ставите и има болкоуспокояващо действие.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта на ден с храната.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

bromelain ing-800x800 

Код: NOW2943

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Бромелаин 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

NOW Bromelain 500 мг 60 капсули

  • Производител: NOW Foods
  • Код на продукта: NOW2943
  • Наличност: В наличност
48.00 лв
Бърза поръчка