Nature’s Way Yarrow 325 мг 100 капсули141651
Nature’s Way Yarrow 325 мг 100 капсули
23.49 лв
product header
Nature’s Way Yarrow 325 мг 100 капсули14165

Белия равнец (Achillea millefolium) е добре позната билка в народната медицина на много народи. Латинското й наименование се свързва с древногръцкия герой Ахил, който разчитал на мощните кръвопречистващи, кръвосъсирващи и успокояващи свойства на растението да лекуват раните на войните му по време на битки. Белия равнец е многогодишно тревисто растение с бели цветове, окосмено стъбло и силен специфичен сладникав аромат. Разпространено е в цялото Северно полукълбо и расте из ливадите и храсталаците, по сухите и тревисти места, край пътищата и сред посевите. Още преди 3000 г. гърците са го използвали за лекуване на външни рани и кожни възпаления заради способността му да спира кръвотечението. Представяме Ви продукта Yarrow (Бял Равнец) на Nature’s Way, който ще Ви помогне да се възползвате от лечебните качества на растението.

Действие на продукта:

  • Подпомага кръвоснабдяването
  • Действа кръвопречистващо
  • Тонизира организма
  • Понижава кръвното налягане


Цветовете на билката Бял равнец, от които е произведен продукта Бял Равнец, са изключително богати на етерични масла, летливи вещества, танини и флаваноиди, което обяснява мощните антисептични, антиспазмични, антибактериални, противовъзпалителни, очистващи и стимулиращи свойства на растението. Заради тези свои качества, Белия равнец се е наложил като ефективно средство за лечение на всякакви кръвотечения и наранявания, при проблеми с храносмилателната, отделителната и кръвоносната системи, при настинка и грип, алергии, артрит, дори главоболие и зъбобол. Билката увеличава стомашната секреция, премахва инфекциите и прочиства черния дроб.

Белия равнец е наричан още “женска билка“, защото спомага лечението на маточни кръвотечения, менструални болки, менопауза, дисменорея и хиперменорея. Белият равнец има кръвопречистваща сила и е страхотно средство за детоксикация на организма. Растението е полезно за жените и по още една причина- придава на кожата и косата им естествена и здравословна красота. Белия равнец облекчава  всички повърхностни възпаления и раздразнения, увеличава притока на кислород към клетките, подпомага формирането, здравината и функционирането на клетъчните мембрани, осигурява протеини за производството на тъкани и свива порите.

Растението има едно много важно свойство-да стимулира образуването на кръв, заради което може да се използва при заболявания на гръбначния стълб. Белия равнец може още да се използва за лечение на чернодробни и жлъчни инфекции, тъй като увеличава секрецията на жлъчен сок и успокоява спазмите. Растението регулира менструалния цикъл, действа като болкоуспокояващо и кръвосъсирващо, използва се при висока температура, и като диуретик. Всички тези лечебни качества на билката можете да получите, с продукта Yarrow (Бял Равнец)!

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Код: 14165

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswayyarrow-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Бял равнец 650 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Yarrow 325 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14165
  • Наличност: В наличност
23.49 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359