Nature’s Way White Oak 480 мг 100 капсули178001
Nature’s Way White Oak 480 мг 100 капсули
33.99 лв
product header
Nature’s Way White Oak 480 мг 100 капсули17800

Белият дъб е растение, характерно за Англия, а по-късно е пренесено в Щатите, където се открива най-вече на изток. Повечето хора не осъзнават, знаменитите лечебни качества и историята на кората от бял дъб-била е използвана като билков лек от векове, и към нея има подновен интерес и в наши дни, тъй като съвременната наука позволява по-добро разбиране на активните съставки на растението. Кората от бял дъб съдържа 15% до 20% танини, които  са отговорни  за голяма част от полезните ефекти на растението. Ако искате да се уверите сами, вземете продукта White Oak (Бял Дъб Кора) на Nature’s Way!

Действие на продукта:

  • Защитава от бактериални и вирусни инфекции
  • Лекува диария и кръвоизливи
  • Успокоява венците и възпаленото гърло
  • Подпомага кръвоносната система
  • Нормализира менструацията


Кората от бял дъб не само е богата на танини, но и доставя на тялото с витамин B12 и минерали от рода на калций, желязо и цинк, и има много други полезни за здравето качества. Помага при язви, проблеми с далака и диария. Кората от бял дъб може да помогне при кървене на стомаха, белите дробове и ректума, като предотвратява и повръщането на кръв. Премахва камъните в жлъчката и бъбреците и подобрява потока на урината. Отварата от кора от бял дъб е подходяща и за вагинални промивки при инфекции. Помага и при хемороиди. Използва се също и при проблеми с пикочния мехур, херпес и кървене от носа.

Външно кората от дъб се прилага при различни обриви, ужилвания, ухапвания от змии и др. Използва се за лечение на възпаления, изгаряния и рани. При изплакване на венците с отвара от бял дъб, те се стягат и се предотвратява рискът от загуба на зъби. Могат да се прилагат компреси при подути жлези и лимфни възли. Танините в кората от бял дъб имат силни антисептични свойства, които предпазват от проникването на бактерии в тъканите, което предотвратява появата на бактериални инфекции.  Когато се приема вътрешно, кората от бял дъб действа като диуретик, извеждащ излишните течности от организма.

Въпреки че това първоначално е смятано за страничен ефект, традиционната медицина може да се възползва от това свойство, за премахване на камъни в бъбреците и инфекции на пикочния мехур. Смята се, че това засилено отстраняване на течности от тялото  може да помогне за възстановяване на функцията на черния дроб и бъбреците. Продукта White Oak (Бял Дъб Кора) благоприятства стомашно-чревната дейност и има затягащо действие. Допринася за нормалното протичане на менструалния цикъл и подкрепя функциите на кръвоносната система.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 2 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Код: 17800

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswaywhiteoak-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Бял дъб (кора) 960 mg
Въглехидрати 1 g
Калций 31 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way White Oak 480 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 17800
  • Наличност: В наличност
33.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359