Nature’s Way Vitamin С & Rose Hips 500 мг 100 капсули403101
Nature’s Way Vitamin С & Rose Hips 500 мг 100 капсули
31.00 лв
product header
Nature’s Way Vitamin С & Rose Hips 500 мг 100 капсули40310

За да бъдете здрави през цялата година, трябва да засилите съпротивителните сили на тялото си. Нужно е да го направите устойчиво срещу вируси и настинки. За тази цел е необходим здравословен начин на живот и правилно хранене, което в наши дни никак не е лесно. Ето защо, Ви препоръчваме да опитате продукта Vitamin С & Rose Hips (Витамин С & Шипка) на Nature’s Way. Този продукт ще Ви помогне да укрепнете организма си и да бъдете по-здрави. Добавката съдържа високо потентен витамин С и добавена шипка, повишаваща допълнително ефикасността на продукта.

Действие на продукта:

  • Стимулира имунната система
  • Оказва антиоксидантна защита
  • Повишава жизнеността и тонуса
  • Подобрява функциите на нервната система
  • Поддържа здравето на сърдечно – съдовата система
  • Предпазва от вируси и настинки

Витамин С е от съществено значение за имунитетета, а също така за производството на колаген, който е основен структурен протеин, намиращ се в съединителната тъкан. Витамин С стимулира имунната Ви система и прави тялото Ви по-устойчиво на инфекции. Освен това, благодарение на витамин С, ще имате здрави зъби, кости и венци, а тялото Ви ще бъде в състояние да се възстановява много бързо. Освен че Ви помага в  борбата срещу бактерии, вируси и инфекции, витамин С също така действа като антихистамин, който намалява ефекта на обикновената настинка, която включва запушен нос, болки и възпаление.

Витамин С има много ползи за здравето-той е мощен антиоксидант и защитник на клетките и тъканите в човешкото тяло. Този витамин може да подобри цялостното си здравословно състояние. Много е необходим по време на силен стрес, защото тогава съпротивителните сили на организма значително спадат. Формулата на Витамин С & Шипка е подходяща за лица, търсещи източник на високо потентен  витамин С. И тъй като той  работи по-добре в комбинация с други хранителни вещества, продукта е обогатен с шипка.

Шипките  са естествен източник на витамин C и са били използвани във Великобритания по време на Втората световна война, за да се предотврати скорбут по време на недостиг на цитрусови плодове. В действителност, шипката  съдържат значително повече витамин С от цитрусовите плодове, а също и   биофлавоноиди. Шипката е добавена във формулата на Vitamin С & Rose Hips (Витамин С & Шипка), за да ускори усвояването на витамин С, и да направи продукта още по-ефективен.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Код: 40310

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Витамин С 500 mg 500 mg
Шипка (плод) 100 mg 100 mg
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Витамин С 500 mg
Калций 4 mg
Магнезий 4 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Vitamin С & Rose Hips 500 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 40310
  • Наличност: В наличност
31.00 лв
Бърза поръчка