Nature’s Way Vitamin C Alive 500 мг 120 гр151431
Nature’s Way Vitamin C Alive 500 мг 120 гр
120.00 лв
product header
Nature’s Way Vitamin C Alive 500 мг 120 гр15143

Витамин С е водноразтворим витамин, участващ в почти всяка функция на вашето тяло.  Въпреки този доказан факт,  повечето хора се приемат  за  витамин C, само когато става въпрос за простуда, или през  грипния  сезон. Важно е да получавате   достатъчно количество  от този универсален и "животоспасяващ" витамин, през цялата година.

Вашето тяло не може да произвежда витамин С, нито пък е в състояние да го складира. Това означава, че ако искате да сте защитени, трябва да приемате този витамин допълнително. Витамин С участва в много биологични процеси в тялото, и неговия дефицит може да се отрази зле на функциите на цялото тяло.

Особено предразположени към недостиг на витамин С, са тези от Вас, които имат натоварено ежедневие, занимават се със спорт и извършват интензивна физическа и умствена дейност. Повечето продукти с витамин С на пазара, съдържат изолирана  аскорбинова киселина или култивирани бактерии като източник на витамин С. 

При продукта Vitamin C Alive (Витамин С Алайв) на Nature’s Way нещата стоят по различен начин. Вегетарианска натурална формула на прах, съдържаща екстракти от органична ацерола, органично годжи бери, органично киви и органична амла. Нежна към стомаха, лесна за абсорбиране от организма.

Действие на продукта:

  • Осигурява по-доброто усвояване на витамин С
  • Стимулира имунната система
  • Действа като мощен антиоксидант
  • Предпазва сърдечно-съдовата система
  • Отговаря за производството на колаген
  • Подобрява умствената дейност
  • Забавя процесите на стареене

Адекватният прием на витамин С е важна част от здравословното и балансирано хранене.Той е мощен механизъм за защита срещу оксидативен стрес и е  важен компонент на осем критични ензимни реакции в човешкото тяло. Дефицитът на витамин С може да доведе до редица сериозни здравословни проблеми, включително състояния като скорбут.

Витамин С помага за заздравяването  на рани, предотвратява пародонтоза, поддържа колагена и съединителната тъкан в тялото, и действа като мощен и  ефективен антиоксидант. Смята се, но не е доказано, че хората, които приемат  високи количества  витамин C, живеят  по-дълго от останалите.

Витамин С осигурява  по - пълноценното  усвояване на калция в тялото, което без съмнение е  много полезно  за венци, зъби, коса и кости. Витамин С помага за понижаване на кръвното налягане и това намалява вероятността от сърдечно-съдови заболявания. 

Освен понижаване на кръвното налягане, витамин С също така гарантира, че кръвоносните съдове са добре разширени.  Продукта Vitamin C Alive (Витамин С Алайв) можете да приемате през цялата година! С него, ще се радвате на по-крепко здраве, а грипа и настинките няма да Ви “закачат“.

Начин на употреба: Разбъркайте 1 чаена лъжичка дневно в 250 мл вода.

Разфасовка: 120 грама

Съставки: В 1 ч. л. /4 g: Дн. доза:
Витамин С (от Ацерола Органик /плод/) 500 mg 500 mg
Въглехидрати 1 g 1 g
Общо захари 0 g 0 g
Калории 5 5
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Vitamin C Alive 500 мг 120 гр

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15143
  • Наличност: В наличност
120.00 лв
Бърза поръчка