Nature’s Way Vitamin C 500 мг 100 капсули403201
Nature’s Way Vitamin C 500 мг 100 капсули
44.00 лв
product header
Nature’s Way Vitamin C 500 мг 100 капсули40320

В резултат от действието на различни отрицателни фактори, като стрес, замърсяване, неправилно хранене, тютюнопушене и много други, имунната система отслабва, и тялото става податливо на вируси, болести и инфекции. Витамин С е водноразтворим витамин, участващ в почти всяка функция на вашето тяло.  

Въпреки този доказан факт,  повечето хора се приемат  за  витамин C, само когато става въпрос за простуда, или през  грипния  сезон. Важно е да получавате   достатъчно количество  от този универсален и "животоспасяващ" витамин, през цялата година. Вашето тяло не може да произвежда витамин С, нито пък е в състояние да го складира. Това означава, че ако искате да сте защитени, трябва да приемате този витамин допълнително.

Витамин С участва в много биологични процеси в тялото, и неговия дефицит може да се отрази зле на функциите на цялото тяло. Особено предразположени към недостиг на витамин С, са тези от Вас, които имат натоварено ежедневие, занимават се със спорт и извършват интензивна физическа и умствена дейност.

Представяме Ви продукта Vitamin C (Витамин С) на Nature’s Way, който съдържа натурален Витамин С от минерални аскорбати (соли на аскорбиновата киселина-витамин C), с по-ниска киселинност, осигуряващ най-добра абсорбция. Силен антиоксидант.

Действие на продукта:

  • Осигурява по-доброто усвояване на витамин С
  • Стимулира имунната система
  • Действа като мощен антиоксидант
  • Предпазва сърдечно-съдовата система
  • Отговаря за производството на колаген
  • Подобрява умствената дейност
  • Забавя процесите на стареене

Адекватният прием на витамин С е важна част от здравословното и балансирано хранене.Той е мощен механизъм за защита срещу оксидативен стрес и е  важен компонент на осем критични ензимни реакции в човешкото тяло. 

Дефицитът на витамин С може да доведе до редица сериозни здравословни проблеми, включително състояния като скорбут.  Витамин С помага за заздравяването  на рани, предотвратява пародонтоза, поддържа колагена и съединителната тъкан в тялото, и действа като мощен и  ефективен антиоксидант. Смята се, но не е доказано, че хората, които приемат  високи количества  витамин C, живеят  по-дълго от останалите.

Витамин С осигурява  по - пълноценното  усвояване на калция в тялото, което без съмнение е  много полезно  за венци, зъби, коса и кости. Витамин С помага за понижаване на кръвното налягане и това намалява вероятността от сърдечно-съдови заболявания. 

Освен понижаване на кръвното налягане, витамин С също така гарантира, че кръвоносните съдове са добре разширени.  Продукта Vitamin C (Витамин С) можете да приемате през цялата година! С него, ще се радвате на по-крепко здраве, а грипа и настинките няма да Ви “закачат“.

Начин на употреба: По 1 капсула дневно при необходимост, за предпочитане с храна.

Код: 40320

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Витамин С 
аскорбинова киселина/калциев аскорбат/магнезиев аскорбат  
500 mg 500 mg
Калций
като калциев аскорбат
4 mg    4 mg   
Магнезий   
Като магнезиев аскорбат
4 mg    4 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Vitamin C 500 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 40320
  • Наличност: В наличност
44.00 лв
Бърза поръчка