Nature’s Way Uva Ursi 480 мг 100 капсули176001
Nature’s Way Uva Ursi 480 мг 100 капсули
25.99 лв
product header
Nature’s Way Uva Ursi 480 мг 100 капсули17600

Запознайте се с продукта Uva Ursi (Мечо грозде) на Nature’s Way е натурален билков суплемент от мечо грозде. Тази билка е била широко използвана в Китай от векове, заради своите функции на естествен диуретик.

Благодорение на билката мечо грозде, продукта ще подобри здравословното състояние на бъбреците, черня дроб, тънкото черво и простатата. Тази хранителна добавка, изпълнява ролята на природен диуретик, без странични ефекти. Билката, която се използва в суплемента Мечо грозде е с доказан произход и най-високо качество.

Действие на продукта:

  • Поддържа здравето на пикочните пътища
  • Стимулира бъбреците
  • Поппомага функциите на пикочната система

Мечото грозде  представлява  малък трънлив храст, който расте по високите области на Европа. Храстът има малки червени плодове на вид наподобяващи гроздови зърна. Мечото грозде е използвано от векове,  като противовъзпалително и антибиотично средство за лечение на пикочни и бъбречни инфекции, което допълнително се спомага от диуретичното действие на билката.

Доказано е, че  листата на мечото грозде  съдържат антибактериални химикали, които осигуряват неговото благотворно въздействие  при лечение на инфекции на пикочните пътища и на пикочния мехур. Ето някои от съставките на тази билка - хидрохинони (предимно до 17% арбутин), танини (до 15%) фенолни гликозидифлавоноиди, голямо количество  желязо, манган и витамин А.

Една  от активните съставки на мечото грозде, която има и най-голямо значение за полезните свойства на билката е  е гликозидът арбутин, който има антимикробно действие и заедно с това,  слаб диуретичен ефект. Арбутинът, попаднал в тялото се превръща в  хидрохинон. Той има силно антисептично действие, благодарение на което  може да убива бактерии и други микроорганизми.

Мечото грозде съдържа също така и урсоловата киселина и изокверцитрин, които имет диуретичен ефект. Мечото грозде е много ефикасно средство за унищожаването на  няколко болестотворни организми организми, включително и E. coli и Staphylococcus aureus. Това са най-обичайните бактерии, причиняващи   инфекции на пикочните пътища.Билката също така унищожава Candida Albicans, която пък е  причина за гъбичните инфекции.

Той е широко използван за дезинфекция и свиване на възпалените пикочните пътища в случаи на остър и хроничен цистит и уретрит. Билката също спомага за  бързото  разграждане на  камъни в бъбреците и пикочния мехур, и предпазва от образуването на нови такива.

Най-общо казано, билката Мечо грозде и съответно продукта Uva Ursi (Мечо грозде) може да се използва за лечението на леки и средно тежки инфекции на пикочните пътища, като начин за избягване употребата на по-тежки антибиотици.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули 3 пъти дневно с храна и чаша вода. Не се препоръчва за дългосрочна употреба.

Код: 17600

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Мечо грозде (лист) 480 mg 2880 mg
Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 33
Съставки
Въглехидрати 1 g
Калории 5
Мечо грозде 1,44 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Uva Ursi 480 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 17600
  • Наличност: В наличност
25.99 лв
Бърза поръчка