Nature’s Way Tonalin XS CLA 1000 мг 45 капсули140601
Nature’s Way Tonalin XS CLA 1000 мг 45 капсули
66.55 лв
product header
Nature’s Way Tonalin XS CLA 1000 мг 45 капсули14060

Учените смятат, че една от причините за затлъстяването е недостатъчното количество свързана линолова киселина CLA в организма. Липсата на тази киселина в храната, нарушава сериозно метаболизма. Това е така, защото  тя спомага за пълното навлизане на глюкозата в мускулните клетки, като по този начин  предотвратява  нейното преобразуване в мазнина. Можете да си набавите тази мастна киселина, чрез продукта Tonalin XS CLA (Тоналин) на Nature’s Way. Тази добавка съдържа основно свързана линолеична киселина (СЛК) и масло от семена на шафраника.  С негова помощ  ще се освободите от излишните мазнини и ще подкрепите мускулатурата си по напълно естествен и здравословен начин.

Действие на продукта:

  • Стимулира изгарянето на мазнините
  • Подпомага мускулния растеж
  • Ускорява метаболизма
  • Понижава холестерола
  • Предпазва сърдечно-съдовата система
  • Има антикатаболен ефект


CLА е естествена мастна киселина, която  ускорява разграждането на вече складирани телесни мазнини, и ги транспортира в кръвообращението, където тези мазнини се изгарят за генериране  на енергия. Също така, CLA  притежава свойството  да транспортира големи количества хранителни вещества до мускулните клетки. Това е от голяма полза за бодибилдърите, защото чрез това си свойство, CLA може да  увеличи мускулната маса. Разбира се, това е възможно само ако е  съпроводено и с ежедневни тренировки. В общи линии, може да се каже, че CLA потиска способността на организма да складира мазнини, като модифицира определени ензими в сложната обмяна на мазнините.

В продължение на много години се е смятало, че мазнините са изключително вредни за човешкото здраве, но се оказва обратното. Всъщност, CLA е мощен  антиоксидант, а също така е и инхибитор на ензимите, отговорни за съхранение на липидите в мастните клетки. Конюгираната линолова киселина, регулира синтеза  на двата хормона лептин и резистин,  които са в тясна взаимовръзка и  взаимодействие с инсулина, и оказват решаващо  влияние  върху апетита, и натрупването на мазнини. Свързана линолова киселина насърчава имунната система, поддържа здравословен метаболизъм и намалява нивото на вредния холестерол. Също така, CLA  има благоприятно действие върху сърдечно-съдовата система и предпазва от развитие на някои видове ракови заболявания.

Шафранът в състава на Tonalin XS CLA (Тоналин) изобилства от вода, минерални вещества и каротеноиди-основно това са алфа-каротин, бета-каротин, ликопен и зеаксантин. Шафранът съдържа и обилни количества флавоноиди, гликозиди, терпенов алдехид шафранал, калций, фосфор, витамините В1 и В2, както и мазнини и въглехидрати. Шафранът спомага за правилното функциониране на нервната система и нормалното състояние на пикочните пътища. Оказва благотворно въздействие върху сърдечната дейност, мозъчната активност и паметта.

Начин на употреба:  Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Код: 14060

Разфасовка: 45 капсули

Състав:

natureswaytonalinxscla-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 45
Съставки
Енергийна стойност 10 cal
Калории от мазнини 10 g
Мазнини 1 g
Масло от Шафран 1 g
4 Nature’s Way Tonalin XS CLA 1000 мг 45 капсули
Хубаво е това, но е малко скъпичко.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Tonalin XS CLA 1000 мг 45 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14060
  • Наличност: В наличност
66.55 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359