Nature's Way Thisilyn Daily Cleance 885 мг 90 капсули154061
Nature's Way Thisilyn Daily Cleance 885 мг 90 капсули
89.99 лв
product header
Nature's Way Thisilyn Daily Cleance 885 мг 90 капсули15406

Винаги можете да познаете, когато вашето тяло е натрупало токсини-налице са главоболие, отпадналост, очни неразположения, болки с неясен произход в ставите и мускулите, умствена и физическа умора, посивяла кожа и блед вид. Колкото повече се натрупват токсините, толкова повече пречат на тялото да функционира нормално. Особено през зимните месеци се натрупват много ненужни, токсични вещества, които е необходимо да изхвърлите. Можете да прочистите тялото си, с помощта на продукта Thisilyn Daily Cleance (Тисилин Дейли Клийнс) от Nature's Way, който спомага всекидневното пречистване на организма от натрупалите се вредни вещества и подкрепя чернодробните функции, посредством специална формула. Продукта  съчетава екстракти от млечен бодил, артишок, куркума и глухарче, както и смес от 6 вида фибри.

Действие на продукта:

  • Детоксикира организма
  • Предпазва и възстановява черния дроб
  • Грижи се за здравето на жлъчката
  • Оказва силно антиоксидантно действие
  • Поддържа доброто състояние на кожата

Белия трън е растение, използвано в медицината от векове. Съдържа около 200 биохимични компонента, което обуславя неговата широка употреба за различни цели: най-вече се използва, за детоксикация на черния дроб, но също така се използва, и като средство при сърдечно-съдови заболявания, заболявания на ушите, дихателните пътища и др. Основна съставка на белия трън е рядкото вещество силимарин, което има метаболитно и клетъчно – регулиращо действие. Силимаринът се свърсва със свободните радикали, неутрализирайки тяхното токсично въздействие върху черния дроб, като  по този начин силимаринът оказва детоксикиращо и тонизиращо действие, в полза на този важен орган.

Съдържащият се в белия трън силимарин, се смята за изключително ефективно и обещаващо  лечебно средство, което успешно се използва  при редица чернодробни  заболявания. Според редица проведени изследвания,  още през четиридесетте години, силимарина е доказал своето мощно лечебно дийствие,  при чернодробни и жлъчни заболявания. Магарешки Бодил притежава и други изключително важни  свойства за човешкото здраве. Той нормализира  нивата на холестерол в кръвта и предпазва от  развитието на ракови клетки в простатата, гърдите и шията. Силимаринът освен това е много подходящо средство за лечение и превенция на натрупването на камъни в жлъчката, а също така  значително намалява отделянето на холестерол в нея.

Силимаринът във формулата на Thisilyn Daily Cleance (Тисилин Дейли Клийнс), също така притежава и мощни антиоксидантни свойства, благодарение на които блокира вредното въздействие на свободните радикали. По този начин силимаринът  предпазват черния дроб от увреждане и спомага за регенерирането и  възстановяването на увредените чернодробни клетки.  Артишокът в продукта детоксикира и тонизира организма. Глухарчето допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт, а куркуминовият екстракт действа силно антиоксидантно и детоксикиращо.

Начин на употреба:  Приемайте по 3 капсули сутрин и вечер с пълна чаша /250мл/ вода.

Код: 15406

Разфасовка: 90 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Патентована смес от 6 вида фибри: Псилиум (хуск, люспи), Гума Гуар (Рожково дърво), Линамакс™ богати на лигнан фибри от ленено семе, Пектин  от грейпфрут, Фруктоолигозахариди, Фибри от акациева смола 466.66 mg 2800 mg
Тисилин® Млечен бодил екстракт от семена на бял трън, стандартизиран до 80% силимарин 60 mg 360 mg
Артишок екстракт от лист, стандартизиран до 6% кофеиноилилхинова киселина 43.33 mg 260 mg
Куркума екстракт от корен, стандартизиран до 95% куркуминоиди 43.33 mg 260 mg
Глухарче (корен) 21.66 mg 130 mg
Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Въглехидрати 1 g
Глухарче (корен) 65 mg
Диетични фибри 1 g
Калории 5
Куркума 130 mg
Патентована смес от 6 вида фибри 1400 mg
Тисилин 180 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Thisilyn Daily Cleance 885 мг 90 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15406
  • Наличност: В наличност
89.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359