Nature’s Way Thisilyn Cleanse Mineral Cleansing Kit 150 капсули154091
Nature’s Way Thisilyn Cleanse Mineral Cleansing Kit 150 капсули
129.99 лв
product header
Nature’s Way Thisilyn Cleanse Mineral Cleansing Kit 150 капсули15409

Винаги можете да познаете, когато вашето тяло е натрупало токсини-налице са главоболие, отпадналост, очни неразположения, болки с неясен произход в ставите и мускулите, умствена и физическа умора, посивяла кожа и блед вид. Колкото повече се натрупват токсините, толкова повече пречат на тялото да функционира нормално. Особено през зимните месеци се натрупват много ненужни, токсични вещества, които е необходимо да изхвърлите. Можете да прочистите тялото си, с помощта на продукта Thisilyn Cleanse Mineral Cleansing Kit (Тисилин Клийнс Минерална програма) на Nature’s Way, който спомага за елиминирането на натрупаните вредни вещества и подпомага функциите на  черния дроб. Това е една зключителна формула с екстракт от млечен бодил за ефикасно, клинично доказано пречистване на организма.
Действие на продукта:

  • Детоксикира организма
  • Предпазва и възстановява черния дроб
  • Грижи се за здравето на жлъчката
  • Оказва силно антиоксидантно действие
  • Поддържа доброто състояние на кожата


Млечния бодил е растение, използвано в медицината от векове. Съдържа около 200 биохимични компонента, което обуславя неговата широка употреба за различни цели: най-вече се използва, за детоксикация на черния дроб, но също така се използва, и като средство при сърдечно-съдови заболявания, заболявания на ушите, дихателните пътища и др. Основна съставка на млечния бодил е рядкото вещество силимарин, което има метаболитно и клетъчно – регулиращо действие. Силимаринът се свърсва със свободните радикали, неутрализирайки тяхното токсично въздействие върху черния дроб, като  по този начин силимаринът оказва детоксикиращо и тонизиращо действие, в полза на този важен орган.

Съдържащият се в млечния бодил силимарин, се смята за изключително ефективно и обещаващо  лечебно средство, което успешно се използва  при редица чернодробни  заболявания. Според редица проведени изследвания,  още през четиридесетте години, силимарина е доказал своето мощно лечебно действие,  при чернодробни и жлъчни заболявания. Млечния бодил притежава и други изключително важни  свойства за човешкото здраве. Той нормализира  нивата на холестерол в кръвта и предпазва от  развитието на ракови клетки в простатата, гърдите и шията. Силимаринът освен това е много подходящо средство за лечение и превенция на натрупването на камъни в жлъчката, а също така  значително намалява отделянето на холестерол в нея.

Силимаринът във формулата на Thisilyn Cleanse Mineral Cleansing Kit (Тисилин Клийнс Минерална програма), също така притежава и мощни антиоксидантни свойства, благодарение на които блокира вредното въздействие на свободните радикали. По този начин силимаринът  предпазват черния дроб от увреждане и спомага за регенерирането и  възстановяването на увредените чернодробни клетки.

Начин на употреба:  Приемайте по 3 капсули преди лягане в продължение на 8 дни, след което намалете приема на 2 капсули преди лягане през следващите 7 дни. Да се приема с пълна чаша /250мл/ вода.

Код: 15409

Разфасовка: 150 капсули

Състав:

natures-way-thisilyn-cleanse-mineral-sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Thisilyn Cleanse Mineral Cleansing Kit 150 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15409
  • Наличност: В наличност
129.99 лв
Бърза поръчка