Nature's Way Sytrinol 150 мг 60 капсули155701
Nature's Way Sytrinol 150 мг 60 капсули
108.99 лв
product header
Nature's Way Sytrinol 150 мг 60 капсули15570

Сърдечно-съдовите заболявания са водеща причина за смъртността в световен мащаб. Един от най-големите рискови фактори е високото ниво на холестерола. Проучванията показват, че консумацията на плодове и зеленчуци помага за намаляване на сърдечно-съдови заболявания. След продължителни изследвания, учените откриват съединения, които имат способността да поддържат сърцето здраво по естествен начин. Някои такива съединения се намират в екстрактите от портокали, мандарини и плодове на палмови дървета. Представяме Ви продукта Sytrinol (Ситринол) на Nature's Way, който включва цитрусов екстракт и екстракт от плодове на палмови дървета.

Действие на продукта:

  • Понижава и нормализира границите на лошия холестерол
  • Намалява нивата на триглицеридите
  • Поддържа здравето на сърцето
  • Заздравява сърдечно-съдовата система


Уникалната комбинация от биофлавоноиди и токотриеноли, извлечени от естествени цитрусови и палмови плодове, осигурява впечатляващи ползи за сърдечно-съдовото здраве. Патентованата формула Ситринол поддържа спомага за поддържането на нормалните нива на холестерола и триглицеридите и до доста по-ефективно от редица продукти, предлагани на пазара! Приемът на Ситринол не води до нежелани странични ефекти. Ситринол е съединение, което  съдържа полиметоксиленови флавони (ПМФ). Те понижават структурния протеин - апопротеин В, необходим за синтеза на LDL- холестерола. ПМФ понижават чернодробния протеин, който е нужен за ендогенен синтез на триглицеридите.

Ситринолът както казахме, е познат като член на семейство от продукти, които„изчистват” холестерола. Той съдейства да се поддържат нормалните нива на холестерола, което и качеството на продукта Ситринол. Обратно на общоприетото схващане, количеството на произведения от черния дроб холестерол е много по-важно за нивото на общия холестерол, отколкото холестеролът, получаван от диетични източници. Редица изследвания доказват, че ситринолът може да спомогне за поддържането на балансирано производство на холестерол от черния дроб.

Ситринолът всъщност се прилага отскоро в научните изследвания и се приема като напълно-натурална хранителна добавка, която намалява значително нивата на холестерола-особено тези на LDL, триглицеридите и аполипопротеин В. По този начин намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания. Ето защо, продукта Sytrinol (Ситринол) е отлично средство за хората, които се грижат за здравето си и търсят безопасен, ефективен и удобен начин  да понижат нивата на холестерола си без страничните ефекти и прекалено харчене на пари.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсулa 2 пъти на ден.

Код: 15570

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

natureswaysytrinolq10-sf

Дозировка
Доза 1 капсулa
Дози в опаковка 60
Съставки
Ситринол 150 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Sytrinol 150 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15570
  • Наличност: В наличност
108.99 лв
Бърза поръчка