Nature’s Way Suma 500 мг 100 капсули174001
Nature’s Way Suma 500 мг 100 капсули
43.99 лв
product header
Nature’s Way Suma 500 мг 100 капсули17400

Бразилският женшен,известен още като сума, е билка, която вирее в Южна Америка. Корените и се използват като традиционно лекарство и тоник. Бразилците наричат сума „para todo“, т.е. „за всичко“. Сума представлява пълзяща по земята лоза със сложна и голяма коренова система. Вирее по поречието на Амазонка, както и в други области на Бразилия, Еквадор, Панама, Парагвай, Перу и Венецуела. Въпреки че растението сума да не принадлежи към семейството на женшена (Panax), в Южна Америка е позната като „бразилски женшен” заради множеството му лечебни свойства. Ето защо, сума се използва и като адаптоген по подобие на азиатския женшен, както и за лечение на различни заболявания. Можете да се възползвате от тези ценни качества, чрез продукта Suma (Бразилски Женшен) на Nature’s Way!

Действие на продукта:

  • Тонизира организма
  • Противодейства на хроничната умора
  • Действа като адаптоген
  • Балансира кръвната захар
  • Стимулира имунната система


Според изследванията, бразилския женшен, или сума, съдържа витамини A, E, B1 и B2; 19 аминокиселини, включително лизин, хистидин, аргинин и глицин; малки количества калций, желязо, калий и натрий. В билколечението в световен мащаб, сума се смята за адаптоген и тонизиращо(укрепващо организма) средство. В тази група за адаптоген се определя растение, което усилва устойчивостта на организма към неблагоприятни влияния чрез множество физични, химични и биохимични фактори и освен това нормализира или възстановява състоянието на организма като цяло. Сума съдържа около 11% сапонини. Различни вещества, извлечени от сапонините, са считани за анти-туморни съединения.

Сума, или бразилския женен, се използва и при много хронични болести като левкемия, артрит, астма, високо кръвно, мононуклеоза, кандида, хипогликемия, синдром на Епщайн-Бар (синдром на хроничната умора), висок холестерол и ранни стадии на рак. Растението регулира женските хормони и е отлично облекчаващо средство при менопауза. Възстановява сексуалната функция и при двата пола. Сума се отличава с богато съдържание на пфафозиди (уникални растителни субстанции). Те са известни с това, че спират растежа на туморите, неутрализират вредните лъчения и химическите отрови, стимулират имунитета, балансират нивото на кръвната захар, понижават холестерола, стимулират кръвоснабдяването, заздравяват стените на кръвоносните съдове и подобряват клетъчното дишане.

Растението бразилски женшен, или още сума, подобрява устойчивостта на организма към високи и ниски температури. Специфичните растителни хормони повишават енергията, оптимизират хормоналния баланс, облекчават състоянието применопауза. Благодарение на всички тези свойства на бразилския жетшен, продукта Suma (Бразилски Женшен) повишава издържливостта при стрес, поддържа висока умствена работоспсобност, съдейства за увеличаване на физическата издържливост.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули 3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Код: 17400

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswaysuma-sf

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 33
Съставки
Въглехидрати 1 g
Женшен бразилски (корен) 1500 mg
Калории 5
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Suma 500 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 17400
  • Наличност: В наличност
43.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359