Nature’s Way St. John’s Wort 420 мг 90 капсули630001
Nature’s Way St. John’s Wort 420 мг 90 капсули
69.99 лв
product header
Nature’s Way St. John’s Wort 420 мг 90 капсули63000

Жълтия  кантарион е често срещано растение, което  е било  използвано  като лекарство в продължение на векове. Растението има редица приложения. То  се използва за облекчаване на мускулни проблеми и  мускулни травми, а също така намалява подуването,  и се използва в някои билкови лекарства за лечение на депресия и тревожност. Жълтия  кантарион отдавна се използва в медицината като противовъзпалително средство, при  навяхвания и контузии. Запознайте се с продукта St. John’s Wort (Жълт Кантарион) на Nature’s Way, с гарантирано качество! Съдържа екстракт от жълт кантарион, стандартизиран до 0.3%  диантрони, измерени като хиперицин (максимално ниво на тази, най-важна, съставка за отлични резултати-доказано при клинични проучвания). Хиперицинът подкрепя функциите на невротрансмитерите в мозъка и допринася за нормалните нива на серотонин (т. нар. хормон на щастието).

Действие на продукта:

  • Природен антидепресант
  • Успокоява непвната система
  • Подобрява настроението
  • Подпомага качествения сън

Жълтият Кантарион съдържа различни полезни  флавоноиди като каемфрол, куерцетин, куерцитрин, изокуерцитрин, аментофлавон, лутеолин, мирицетин, хиперин, хиперозид, както и хиперфорин  и адхиперфорин.  Хиперицинът е най – ефективната съставка на тази билка и има успокояващо действие. Благодарение на него, Жълтия Кантарион успешно преодолява леки видове депресии и психични неразположения.Приемането на Продукта Жълт Кантарион ще подобри кондицията и настроението Ви и ще преодолее чувството на подтиснатост, което е много често срещано явление. Отразява се добре на хора с активен начин на живот, често подложени на прекомерен стрес.

Жълтият Кантарион  не е само средство против стрес. Тази билка се използва и при язвена болест и гастрит и при заболявания на   дванайсетопръстника. Наличието на стомашен дискомфорт и други неразположения  се повлияват добре от действието на жълтия кантарион. Това е така,защото той има успокояващо, противовъзпалително и заздравяващо действие. Жълтия Кантарион облекчава стомашни киселини , газове, гадене, колики, лошо храносмилане, диария. Тази билка, често се използва при проблеми със сърцето и при високо кръвно налягане, тъй като тя подобрява дейността на сърцето.

При начален стадии на настинка или грип, съпроводени с болки в гърлото и хрема, жълтия Кантарион също оказва благоприятно въздействие. Високото съдържания на флавони в жълтия кантарион, правят тази билка чудесно средство за неутрализиране на свободните радикали. Така, той  билка може да предпази от появата на ракови клетки. Жълтия Кантарион   обезврежда онези агресивни молекули в кръвта, които причиняват  разрушаването на  клетките. Билката е добро средство за профилактика на хормонално обусловените ракови заболявания, като например  рака на гърдата. Продукта St. John’s Wort (Жълт Кантарион) тонизира нервната система и благоприятства съня.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 2 - 3 пъти дневно, за предпочитане с храна. Най-добри резултати се постигат с продължителна употреба.

Код: 63000

Разфасовка: 90 капсули

Състав:
natureswaystjohnsworth-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Екстракт от Жълт кантарион 300 mg
Розмарин 80 mg
Спирулина 40 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way St. John’s Wort 420 мг 90 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 63000
  • Наличност: В наличност
69.99 лв
Бърза поръчка