Nature's Way Spirulina 380 мг 100 капсули172001
Nature's Way Spirulina 380 мг 100 капсули
32.99 лв
product header
Nature's Way Spirulina 380 мг 100 капсули17200

Ако сте човек който винаги е в движение и трудно намирате време да ядете прилична храна, или пък искате да живеете здравословно, имате нужда от подходяща хранителна добавка. Трудно е да се избере, сред толкова много предложения, затова ще Ви предложим да опитате спирулина-водорасло с почти чудодейни лечебни качества. Изберете продукта Spirulina (Спирулина) на Nature's Way! При спирулиновите суплементи, какъвто е продукта Спирулина, ценен е фактът, че при тях не се налага химическа или физическа обработка, поради липсата на целулозни клетъчни стени у спирулина.

Действие на продукта:

 • Богат източник на протеини
 • Мощен антиоксидант
 • Стимулира имунната система
 • Подобрява  храносмилането
 • Намалява умората
 • Детоксикира тялото
 • Контролира апетита
 • Действа противовъзпалително

Спирулина се  счита за един от най-полезните и концентрирани хранителни източници на планетата. Нейното съдържание на протеин е  невероятно -  приблизително 60%, което е доста повече от протеиновото съдържание в месото. Протеините в спирулина са лесносмилаеми, което се дължи на факта, че не разполагат с целулозни стени. Спирулина съдържа също така калций, фосфор и магнезий, витамин К, йод, селен, манган, калий и цинк, гама-линоленова киселина (GLA - много важна мастна киселина за сърцето). Разбира се, спирулина е известна със своите фитопигменти като фикоцианин, хлорофил и каротеноиди (предшественик на витамин А). Освен това, ако сте под много стрес, спирулина може да Ви помогне, защото е богата на  витамините B1, B2, B6, E, и K.

Сами виждате, колко богат хранителен профил има това водорасло. Ето защо, продукта Спирулина може да подобри много аспекти на вашето здравословно състояние! Водораслото съдържа повече бета-каротин, отколкото всяка друга  храна. Изследванията показват, че бета-каротин може да намали холестерола, да се използва при лечение на рани, и дори да намали  размера на тумори.  Това е възможно, защото бета-каротин е един от най-мощните антиоксиданти. Всъщност, спирулина е най-богатият източник на естествени антиоксиданти от всеки друг! Освен бета-каротин, водораслото е богато на  цинк, манган, селен, мед, витамин Е, витамин В-1 и B-6-всичките са мощни антиоксиданти.

Спирулина е също много богата на хлорофил. Водораслото предпазва от сърдечно-съдови заболявания и стимулира именната система. Също така има свойството да потиска апетита-ето защо, продукта Спирулина може да улесни всяка диета. Спирулина е чудесен избор за всички активни хора, защото значително повишава енергията и тонуса. Ползите от водораслото са наистина безбройни, така че ако искате да подобрите здравето си, вземете продукта Spirulina (Спирулина)!

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 3-4 пъти дневно с храна.

Код: 17200

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Спирулина (синьо-зелени водорасли) 380 mg 3040 mg
Витамин А (като бета-каротин от спирулина) 68 mcg 544 mcg
Натрий 2.5 mg 20 mg
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Белтъчини <1 g
Натриев сулфат 15 mg
Спирулина 760 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Spirulina 380 мг 100 капсули

 • Производител: Nature's Way
 • Код на продукта: 17200
 • Наличност: В наличност
32.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359