Nature's Way Soy Isoflavones 500 мг 100 капсули452101
Nature's Way Soy Isoflavones 500 мг 100 капсули
57.99 лв
product header
Nature's Way Soy Isoflavones 500 мг 100 капсули45210

Изофлавоните представляват вещества, отнасящи се към групата на растителните естрогени, тоест-към групата на фитоестрогените. Действието им наподобява това на женските полови хормони-естрогените. Изофлавоните имат ефект на естрогени и на  антиестрогени. Антиестрогенното им въздействие означава, че се конкурират с ендогенния естроген за естрогеновите рецептори и благодарение свързването си с тях, действат като антиестрогени. Изофлавоните укрепват имунната система и са мощни антиоксиданти. Те допринасят за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система и артериите. Подпомагат нормалното състояние на женския организъм в периода на менопаузата. Можете да ги получите с продукта  Soy Isoflavones (Соя Изофлавони) на Nature's Way.

Действие на продукта:

  • Намалява горещите вълни
  • Намалява нощните изпотявания
  • Поддържа здравето на гърдите
  • Регулира хормоналния баланс
  • Предпазва сърдечно-съдовата система
  • Понижава нивата на холестерола
  • Не съдържа ГМО

Добре е, жените навлизащи в менопаузата, да започнат да приемат соеви изофлавони: генистеин, даидзеин, глицитиин. Това са фитоестрогени, които действат подобно на женските полови хормони (естрогените), но  не са стероиди. Широко известен и неуспорим факт е, че соевите изофлавони са едно отлично  средство срещу симптомите на менопауза. Това е така, защото  соевите изофлавони подкрепят функцията на женската полова система и спомагат за поддържане на естествения хормонален баланс по време и след менопаузата. Много жени ги използват, за да се преборят  с горещите вълни, нощното изпотяване и нервното напрежение.

Соевите изофлавони имат мек естрогено-подобен ефект, какъвто се използва при хормонозаместителните терапии.Освен това, соевите изофлавони помагат при наднормено тегла, тъй като   допринасят и за изчистване на подкожните. Доказано е също така, че соевите изофлавони спомагат до голяма степен  за заздравяване на костната система. Всеизвестен факт е, че естрогенът съдейства за  увеличаването  на костната плътност и за  заздравяването  на костите. За съжаление обаче, естрогенът има и отрицателно действие - той често може драстично да увеличи риска от рак.

Ето защо много хора търсят природни алтернативи - соевите изофлавони съдържащи се в Soy Isoflavones (Соя Изофлавони)  могат да бъдат ключов фактор, който  да  предотврати  загубата на костна тъкан. Изследванията показват, че соевите изофлавони са ефективно средство за  предотвратяване на сърдечно-съдови  болест. Причината за това, е че соевите изофлавони притежават способността да   намаляват нивата  на общия холестерол, на липопротеините с ниска плътност, а също така да попречат и предотвратят  натрупването на плака по стените на  артериите.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 2 пъти дневно с чаша топла вода, преди хранене.

Код: 45210

Разфасовка: 100 капсули

Състав:
natureswaysoyisoflavoni-sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Soy Isoflavones 500 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 45210
  • Наличност: В наличност
57.99 лв
Бърза поръчка