Nature's Way Shiitake & Maitake 400 мг 60 капсули645001
Nature's Way Shiitake & Maitake 400 мг 60 капсули
57.99 лв
product header
Nature's Way Shiitake & Maitake 400 мг 60 капсули64500

Освен че може да овкусявате вашите кулинарни творения с тях, гъбите имат и редица здравословни предимства. Шийтаке е местна гъба за източна Азия, която съдържа над 80 хранителни вещества. В продължение та хиляди години, Шийтаке е използвана в Япония и Китай като храна и с медицински цели, която  увеличава енергията,  лекува настинки и  премахва глисти. Майтаке. Те били толкова ценни и лековити, че дори били разменяни за сребро! Итова не е случайно, защото тези гъби могат да понижат холестерола, за стимулират имунната система, да подкрепят сърдечната дейност и да Ви предпазят от вируси и инфекции. Представяме Ви продукта Shiitake & Maitake (Шийтаке и Майтаке) на Nature's Way, който комбинира лечебните качества на тези две гъби.

Действие на продукта:

  • Стимулира именната система
  • Подсилва организма
  • Намалява холестерола
  • Антираков ефект


Шийтаке е богат източник на желязо, а също на протеини, диетични фибри, витамин С, витамин В6, фолати, магнезий, калий, цинк, манган, рибофлавин, ниацин, пантотенова киселина, мед и селен. В химическия състав на шийтаке влизат полизахариди, еритаденин, протеини, мастни киселини, витамин D, B2, B12. Мастните киселини са основно ненаситени. Друга съставна част със силни терапевтични качества са глюканите, които участват в състава на клетъчните стени. Шийтаке съдържат и Лентинан, бета 1,3-свързан глюкан полизахарид, който реверсира растежа на туморите, като повлиява не директно на туморите, а стимулира имунната система. Други здравословни качества на шийтаке включват благотворното влияние при хепатит, рак, артрит, херпес и подпомагане на отслабването.

Не случайно в Китай тези гъби са наречени „еликсир на живота”. Освен за лечение на редица заболявания, те служат и за ефективна превенция на човешкото здраве. В целия свят наред с традиционното лечение се препоръчват и тези гъби. Ние ги препоръчваме и на вас, защото знаем, че се борите за здравословен живот във всяко направление от ежедневието, а тези гъби ще са Ви от полза. Подземните грудки на  гъбата Майтаке са били използвани в традиционната китайска медицина от векове като средство за подсилване  на имунната система.Редица изследвания доказват, че Майтаке имат способността да понижават и регулират кръвното налягане, кръвната захар, инсулина и липидите в черния дроб-триглицериди, холестерол и фосфолипиди. Също така, тези гъби помагат за намаляването на телесното тегло.

Гъбите Майтаке в продукта Shiitake & Maitake (Шийтаке и Майтаке) дължат своите полезни качества, на разнообразните си и лековити съставки. Те са изключително богати на   на минерали като  калий, калций и магнези, жизненоважни витамини като  витамините B2, D2 и Ниацин, фибри и аминокиселини. Най-открояващите се   и високо активни съединения в състава на Майтаке са  бета-глюканите. Уникалното в структурата на бета-глюканите  е тяхната разклонена верига-D-фракцията. Тя е много полезна за   имунната система и за борбата с раковите клетки.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 1 - 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Код: 64500

Опаковка: 60 капсули

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Shiitake & Maitake 400 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 64500
  • Наличност: В наличност
57.99 лв
Бърза поръчка