Nature's Way Schisandra 580 мг 100 капсули168001
Nature's Way Schisandra 580 мг 100 капсули
25.99 лв
product header
Nature's Way Schisandra 580 мг 100 капсули16800

Шизандрата или китайският лимонник е не само признато лечебно растение – билката е чудесен избор за декоративно растение. Шизандрата е ефикасна билка срещу доста неразположения – помага на хора, които страдат от захарен диабет, може да помогне за възстановяването на чернодробните клетки при преболедуван хепатит.

Преди около 2000 години, Шен Нун пръв посочи шизандра, като ценен адаптогенен тоник. Оттогава тя остава една от най-популярните адаптогенни билки в Китай, където се вземат мерки за нейната по-широка употреба, като лечебно средство. Ползите от това растение можете да получите с продукта Schisandra (Шизандра) на Nature's Way!

Действие на продукта:

  • Стимулира имунната система
  • Действа антиоксидантно
  • Тонизира нервната система
  • Подобрява концентрацията и паметта
  • Подкрепя сърдечно-съдовата система

Шизандра има широк спектър от полезни действия, но преди всичко е ценен природен адаптоген и стимулатор на централната нервна система. Приемайки шизандра под формата на хранителна добавка, Вие ще премахнете сънливостта и умората. Растението помага при депресивни състояния и лошо настроение, увеличава работоспособността, активира дейността на мозъчните клетки, подобрява познавателните способности и паметта.

Освежаващото, тонизиращото и стимулиращо действие на шизандрата са особено ясно изразени при напрегната умствена работа. Доказано е положителното действие на шизандрата върху сърцето и сърдечно-съдовата система, върху състава на кръвта и обмяната на веществата. Тя има защитен ефект върху тъканите на сърцето.

Билката има стимулиращо действие върху имунната система, като изгражда в организма висока степен на поносимост към психологичен и физически стрес, както и към въздействието на слаби отрови. Шизандрата също така предпазва от усложненията на захарен диабет и може да подпомогне лечението на по-леки форми.

Противодейства на уврежданията, настъпващи в резултат на злоупотреба с алкохол, кафе и захар. Шизандрата поддържа силите при продължително и тежко натоварване, действайки индиректно върху целия организъм. Особен интерес представлява способността на растението да повишава чувствителността на централното и периферното зрение, да ускоряват привикването на очите към тъмното и да помагат на хора с късогледство.

Продуктите със шизандра, какъвто е и Schisandra (Шизандра) се препоръчват за профилактика при зрителна умора, вследствие на продължителна работа на компютър. Растението повишава устойчивостта на тялото към кислороден глад, което го прави незаменим при условия на понижено атмосферно налягане. Билката действа индиректно върху целия организъм, спомагайки му да мобилизира своите сили и да се справи с различните увреждания.

Вземете сега и се погрижете за цялостното си здраве!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Опаковка: 100 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Шизандра (плод)   580 mg  2320 mg
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Въглехидрати 2 g
Шизандра 1060 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Schisandra 580 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 16800
  • Наличност: В наличност
25.99 лв
Бърза поръчка