Nature's Way Sambucus Sugar Free 120 мл69711
Nature's Way Sambucus Sugar Free 120 мл
24.99 лв
product header
Nature's Way Sambucus Sugar Free 120 мл6971

Надали съществува друго растение освен черния бъз, на което да се възхищават   през времена и континенти. Още по времето на Хипократ и Плиний били  описани лечебните свойства на черния бъз. Черният бъз набира силна популярност извън Европа, като последните години американските власти инвестират милиони долари за проучване на неговите медицински ползи. За Черният бъз (Sambucus nigra L )казват, че е българският ЖЕН ШЕН! Представяме Ви продукта Sambucus Sugar Free (Самбукус Без Захар) на Nature's Way. Продукта съдържа биосертифициран екстракт от черен бъз с доказана бионаличност и супер ефективно действие. Изцяло натурална формула, без изкуствени оцветители, аромати или консерванти! Тъй като е без захар, може да се използва и от диабетици!

Действие на продукта:

  • Стимулира имунната система
  • Повишава съпротивителните сили
  • Тонизира и укрепва
  • Антиоксидантно действие

Плодовете на черния бъз са богати на антицианови съединения, помагащи за неутрализирането на свободните радикали. Плодовете също така изобилстват от  ценни минерали и микроелементи, които най-често не достигат в храната през зимата. Самбукус Без Захар напълно може да задоволи тези нужди! Без съмнение, черния бъз е натурално лечебно средство с антивирусни свойства, особено срещу различни видове грип. Бъзът може спокойно да се употребява при простудно заболяване, защото предизвиква изпотяване и сваля високата температура. Също така, растението, а съответно и сиропа, помагат срещу анемии.

Освен всичко останало, черният бъз влияе благотворно върху сърдечната дейност и помага за сваляне на кръвното налягане. Самбукус Без Захар е изключително средство за укрепване! Може да се използва през всички сезони, особено когато оганизмът е в дефицит и е бил беден на витамини и минерали. Черният бъз може да стимулира значително имунитета, да подобри храносмилането и кръвотворенето. Той има и мощен антиоксидантен и детоксикиращ ефект. Превантивно, сиропа Самбукус Без Захар може да се приема около 20-30 дни в профилактични дози преди грипни и парагрипни инфекции.

Черният бъз е изключително  полезен и при хронични проблеми на жлезите с вътрешна секреция-нарушен метаболизъм, както и при латентен или вече манифестен диабет при деца и възрастни. Sambucus Sugar Free (Самбукус Без Захар) е изключително полезен за възрастни и деца-особено при нарушен имунитет, често повтарящи се инфекции на горните дихателни пътища, често повтаряни пневмонии, проблеми с храносмилателната система, в това число хроничен гастрит, язвена болест и ентероколити, с нарушено усвояване на приеманата храна и дефицит на витамини и минерали.

Начин на употреба: За ежедневна употреба: възрастни – 10 мл. дневно, деца – 5 мл. дневно, за интензивна употреба: възрастни – 10 мл. 4 пъти дневно, деца – 5 мл. 4 пъти дневно.

Код: 6971

Разфасовка: 120 милилитра

Съставки: В 1 ч.л. (5 ml): Дн. доза:

Черен бъз /Sambucus nigra L./ екстракт, стандартизиран до BioActives® от 6400 mg висококачествени култивирани плодове

50 mg 400 mg
Дозировка
Доза 10 ml
Съставки
Въглехидрати 8 g
Калории 25
Черен бъз (плод) 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Sambucus Sugar Free 120 мл

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 6971
  • Наличност: В наличност
24.99 лв
Бърза поръчка