Nature's Way Sambucus For Kids 120 мл157971
Nature's Way Sambucus For Kids 120 мл
24.99 лв
product header
Nature's Way Sambucus For Kids 120 мл15797

Надали съществува друго растение освен черния бъз, на което да се възхищават   през времена и континенти. Още по времето на Хипократ и Плиний били  описани лечебните свойства на черния бъз. Черният бъз набира силна популярност извън Европа, като последните години американските власти инвестират милиони долари за проучване на неговите медицински ползи. За Черният бъз (Sambucus nigra L )казват, че е българският ЖЕН ШЕН! Представяме Ви продукта Sambucus For Kids (Самбукус За Деца) на Nature's Way. Това е специална формула за деца от oрганичен  черен бъз. Самбукус За Деца е напълно натурална формула, без оцветители, ароматизатори и консерванти. Не съдържа глутен и алкохол. Произведен според стриктните стандартни за Добра производствена практика (GMP).

Действие на продукта:

  • Стимулира имунната система
  • Повишава съпротивителните сили
  • Тонизира и укрепва
  • Антиоксидантно действие

Плодовете на черния бъз са богати на антицианови съединения, помагащи за неутрализирането на свободните радикали. Плодовете също така изобилстват от  ценни минерали и микроелементи, които най-често не достигат в храната през зимата. Самбукус За Деца напълно може да задоволи тези нужди! Без съмнение, черния бъз е натурално лечебно средство с антивирусни свойства, особено срещу различни видове грип. Бъзът може спокойно да се употребява при простудно заболяване, защото предизвиква изпотяване и сваля високата температура. Също така, растението, а съответно и сиропа, помагат срещу анемии.

Освен всичко останало, черният бъз влияе благотворно върху сърдечната дейност и помага за сваляне на кръвното налягане. Самбукус За Деца е изключително средство за укрепване! Може да се използва през всички сезони, особено когато оганизмът е в дефицит и е бил беден на витамини и минерали. Черният бъз може да стимулира значително имунитета, да подобри храносмилането и кръвотворенето. Той има и мощен антиоксидантен и детоксикиращ ефект. Превантивно, сиропа Самбукус За Деца може да се приема около 20-30 дни в профилактични дози преди грипни и парагрипни инфекции.

Черният бъз е изключително  полезен и при хронични проблеми на жлезите с вътрешна секреция-нарушен метаболизъм, както и при латентен или вече манифестен диабет при деца и възрастни. Sambucus For Kids (Самбукус За Деца) е изключително полезен за децата-особено при нарушен имунитет, често повтарящи се инфекции на горните дихателни пътища, често повтаряни пневмонии, проблеми с храносмилателната система, в това число хроничен гастрит, язвена болест и ентероколити, с нарушено усвояване на приеманата храна и дефицит на витамини и минерали.

Начин на употреба: За ежедневна употреба: деца от 1-6г.- 5мл. дневно, от 7-12 г. - 10мл. дневно. За интензивна употреба: деца от 1-6г.- от 5мл. до 10мл. два пъти дневно, от 7-12 г.- от 10мл. до 15 мл. два пъти дневно.

Разфасовка: 120 милилитра

Съставки: В 1 ч.л. (5 ml): Дн. доза:
Черен бъз Органик /Sambucus nigra L./ екстракт, стандартизиран до BioActives® от 3200 mg висококачествени култивирани плодове 25 mg 150 mg
Дозировка
Доза 10 ml
Съставки
Въглехидрати 9 g
Захари 8 g
Калории 35
Черен бъз (плод) 50 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Sambucus For Kids 120 мл

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15797
  • Наличност: В наличност
24.99 лв
Бърза поръчка