Nature's Way Sambucus 200 мг 30 таблетки140011
Nature's Way Sambucus 200 мг 30 таблетки
41.99 лв
product header
Nature's Way Sambucus 200 мг 30 таблетки14001

Надали съществува друго растение освен черния бъз, на което да се възхищават   през времена и континенти. Още по времето на Хипократ и Плиний били  описани лечебните свойства на черния бъз. Черният бъз набира силна популярност извън Европа, като последните години американските власти инвестират милиони долари за проучване на неговите медицински ползи. За Черният бъз (Sambucus nigra L )казват, че е българският ЖЕН ШЕН! Представяме Ви продукта Sambucus (Самбукус) на Nature's Way. Продукта съдържа биосертифициран екстракт от черен бъз. Спомага за поддържане нормалното състояние на горните дихателни пътища. Благодарение на богатото съдържание на витамин С, е особено подходящ както за пушачи, така и като превантивно средство през есенно-зимните месеци.

Действие на продукта:

  • Стимулира имунната система
  • Повишава съпротивителните сили
  • Тонизира и укрепва
  • Антиоксидантно действие

Плодовете на черния бъз са богати на антицианови съединения, помагащи за неутрализирането на свободните радикали. Плодовете също така изобилстват от  ценни минерали и микроелементи, които най-често не достигат в храната през зимата. Самбукус напълно може да задоволи тези нужди! Без съмнение, черния бъз е натурално лечебно средство с антивирусни свойства, особено срещу различни видове грип. Бъзът може спокойно да се употребява при простудно заболяване, защото предизвиква изпотяване и сваля високата температура. Също така, растението, а съответно и сиропа, помагат срещу анемии.

Освен всичко останало, черният бъз влияе благотворно върху сърдечната дейност и помага за сваляне на кръвното налягане. Самбукус е изключително средство за укрепване! Може да се използва през всички сезони, особено когато оганизмът е в дефицит и е бил беден на витамини и минерали. Черният бъз може да стимулира значително имунитета, да подобри храносмилането и кръвотворенето. Той има и мощен антиоксидантен и детоксикиращ ефект. Превантивно, сиропа Самбукус може да се приема около 20-30 дни в профилактични дози преди грипни и парагрипни инфекции.

Черният бъз е изключително  полезен и при хронични проблеми на жлезите с вътрешна секреция-нарушен метаболизъм, както и при латентен или вече манифестен диабет при деца и възрастни. Sambucus (Самбукус) е изключително полезен за възрастни и деца-особено при нарушен имунитет, често повтарящи се инфекции на горните дихателни пътища, често повтаряни пневмонии, проблеми с храносмилателната система, в това число хроничен гастрит, язвена болест и ентероколити, с нарушено усвояване на приеманата храна и дефицит на витамини и минерали.

Начин на употреба: Поставете таблетката до пълното и разтваряне върху езика. За ежедневна употреба: възрастни - 1 табл. 1-2 пъти дневно, за интензивна употреба: по 1 табл. 3 пъти дневно.

Разфасовка: 30 таблетки

Съставки: В 1 табл.: Дн. доза:
Черен бъз /Sambucus nigra L./ екстракт, стандартизиран до BioActives® от 6400 mg висококачествени култивирани плодовe 100 mg 400 mg
Витамин С (аскорбинова киселина) 100 mg 400 mg
Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин С 100 mg
Въглехидрати <1 g
Захари <1 g
Черен бъз (плод) 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Sambucus 200 мг 30 таблетки

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14001
  • Наличност: В наличност
41.99 лв
Бърза поръчка