Nature’s Way Rhodiola Rosea 250 мг 60 капсули153211
Nature’s Way Rhodiola Rosea 250 мг 60 капсули
59.45 лв
product header
Nature’s Way Rhodiola Rosea 250 мг 60 капсули15321

Животът в наши дни може да бъде стресиращ. Вие всички трябва да се справяте с емоционалния стрес от време на време и някои от Вас може би са се сблъсквали с депресията породена от него. Спортистите освен на психически, са подложени и на физически стрес.

Работата за повишаване на мускулната маса може ди Ви помогне за постигането на вашите цели, но също така може до някъде да Ви навреди. Не бива да забравяме и стреса, на който е подложено тялото Ви от факторите на околната среда-замърсяване, токсини, нездравословна храна. По-просто казано, тялото Ви е под непрекъснатата атака от различни вредни агенти.

Има една билка наречена Rhodiola Rosea,която може да Ви помогне да се предпазите от тези процеси. Билката се  нарича още „златен корен“, и расте  в планински местности. Нейните лечебни качества са били отдавна известни на руската и скандинавската традиционна медицина.

 Растението оказва положително въздействие върху цялото Ви тяло. То спада към групата на адаптогените и намалява психическия и физическия стрес. Можете да се възползвате от тази билка, чрез продукта Rhodiola Rosea (Златен Корен) на Nature’s Way. Тази натурална хранителна добавка съдържа стандартизиран екстракт от билката златен корен, осигуряващ 3% росавини и 1% салидросид. Росавинът е комбиниран гликозид съдържащ се основно в това растение.

Действие на продукта:

  • Увеличава  енергията и издръжливостта
  • Намалява стреса и тревожността
  • Ускорява мускулното възстановяване
  • Подпомага умствената яснота и умствената дейност
  • Засилва изгарянето на мазнини
  • Подобрява качеството на съня
  • Действа противовъзпалително

Растението Rhodiola Rosea е адаптоген, което означава  че помага на организма да се адаптира към всички видове стрес. Това  води до по-ниски нива на депресията и  увеличаване на настроението, чрез повишаване нивата на хормони като серотонин и допамин. 

Rhodiola Rosea  също така намалява нивото на кортизол, което също помага в борбата с последиците от стреса и безпокойството. Билката дори може да помогне за изгарянето на мазнините и намаляването на теглото. Доказано е, че растението  активира  ензим, който помага на  вашето тяло да разгражда мазнините и да ги използва като енергия. Това води до изгарянето на повече мазнини  за производството на енергия, при което се запазва чистата мускулна тъкан.

Растението Rhodiola Rosea  може да повиши вашата издръжливост,  чрез увеличаване  броя на червените Ви  кръвни клетки. Червените кръвни клетки  пренасят кислород към мускулите, а с по-висок брой от тях може да се подобри драстично производителността  Ви като спортист и да се забави умората. Проучването показва, че билката  може да подсили имунната Ви система.

Благодарение на антиоксидантите в растението, продукта Rhodiola Rosea (Златен Корен) е чудесно средство за неутрализиране на свободните радикали, благодарение на което може да предотврати развитието на някои болести.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно. Препоръчително преди хранене. За най-добри резултати да се приема сутрин и обед.

Код: 15321

Разфасовка: 60 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Златен корен, екстракт от корен, стандартизиран до 3% росавини  (7.5 mg) и 1% салидросид (2.5 mg) 250 mg 500 mg
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Родиола розеа 250 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Rhodiola Rosea 250 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15321
  • Наличност: В наличност
59.45 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359