Nature's Way Resveratrol 325 мг 60 капсули156111
Nature's Way Resveratrol 325 мг 60 капсули
79.99 лв
product header
Nature's Way Resveratrol 325 мг 60 капсули15611

Със сигурност, повечето от Вас мечтаят да живеят дълго. Добрата новина е, че може би това е реално възможно. При извършени  опити с един  клас съединения-полифенолите, към които спада ресвератрола, резултатите са наистина доста обещаващи. Полифенолът ресвератрол, който е естественото  съставка на червеното вино, се оказва идеалното средство за удължаване живота  на клетките. Действието  на ресвератрола предстои да бъде допълнително изследвано, но се смята че ежедневно приеман, е в състояние да забави стареенето и  да намали риска от сърдечно-съдови заболявания. Можете да подобрите здравето си, чрез продукта  Resveratrol (Ресвератрол) на Nature's Way!

Действие на продукта:

  • Има мощни антиоксидантни свойства
  • Забавя процесите на стареене
  • Подобрява  здравето на сърдечно-съдовата система
  • Регулира  кръвното налягане
  • Намалява лошия холестерол
  • Противораков ефект


Ресвератрола във формулата на Ресвератрол представлява  полифенол, който  се извлича от  кожата на червено грозде и се съдържа в някои други плодове и зеленчуци. Ресвератролът е изключително  мощен  антиоксидант, който открива и елиминира  свободните радикали, като по този начин предпазва тялото от редица заболявания. Свободните радикали  причиняват  преждевременното стареене на клетките. Ресвератрола предпазва от този процес, като  съдейства за производството  на здрави клетки, а заедно  с това поддържа нормалната им структра и функции. Също така, ресвиратрола се грижи за  нормалното функциониране на нервната система, като предпазва мозъка от увреждания.

Ресвератролът поддържа и подобрява здравето на  сърдечно-съдовата система чрез различни механизми. Това ще Ви предпази от редица заболявания на сърцето. Този мощен антиоксидант ограничава натрупванията  на тромбоцити, като по този начин предпазва от  инфаркт и инсулт. Също така, ресвератрола има силно противовъзпалително действие, понижава  нивата на холестерола и регулира кръвното налягане. Ресвератрола има антивирусно действие  и стимулира имунната система. Той значително повишава производството на енергия в клетките, като благодарение на това премахва мускулната умора и подпомага възстановяването на мускулите след тежки натоварвания.

Според учените, освен всичко останало, ресвератрола притежава  уникалната способност да  отключва и стимулира работата на определени гени в човешкото ДНК . Благодарение на това, той съдейства за подобрение в цялостната обмяна на веществата и засилването на метаболизма. Това  означава, че ресвератрола може да подпомогне процеса на отслабване. Приемът на продукта Resveratrol (Ресвератрол) ще осигури подобряване на цялостното Ви здравословно състояние и може да се окаже  извор на младост и дълголетие.

Начин на употреба: Приемайте по 1 – 2 капсули дневно.

Код: 15611

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

nw_resveratrol-sf

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Екстракт от гроздово семе 100 mg
Екстракт от червено вино 200 mg
Червено вино на прах 200 mg
Японска пача трева 150 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Resveratrol 325 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15611
  • Наличност: В наличност
79.99 лв
Бърза поръчка