Nature's Way Reishi 190 мг 100 капсули627001
Nature's Way Reishi 190 мг 100 капсули
47.99 лв
product header
Nature's Way Reishi 190 мг 100 капсули62700

Ganoderma Lucidum е гъбата, известна в Япония като рейши-„гъбата фантом”, а в Китай като Линг Ши-„гъба на духовната потентност”. Гъбата е ядлива и има формата на подкова. Расте по дърветата и се храни с мъртви растения, облагородявайки по този начин почвата.

Представяме Ви продукта Reishi (Рейши) на Nature's Way, който Ви доставя едно чудо от Япония-Гъбите рейши, които в древността били наричани Божествени гъби на дълголетието и са били символ на щастието и дълголетието.

Благодарение на тази хранителна добавка, Вие може да изпитате изключителните лечебни свойства на гъбите рейши. Силни имуномодулатори и мощни унищожители на туморни клетки, помощници в дейността на сърцето и антихистамини без странични ефекти – всички тези свойства се отнасят за гъбите рейши.

Ползи от прием на продукта:

  • Стимулира имунната система
  • Антитоксично действие
  • Предпазва нервната система
  • Укрепва организма


В своя състав, гъбата рейши съдържа някои наистина уникални вещества. В рейши се съдържат големи количества активни полизахариди, ергостерол, кумарин, манитол, лактони, алкалоиди, витамини, минерали и не на последно място, ненаситени мастни киселини. За разлика от повечето гъби, които съдържат средно 90% вода, гъбата Рейши има по-суха структура (75%) и е по-богата на полезни нутриенти.

Тези вещества правят рейши отлично средство за повишаване на устойчевостта на организма срещу вирусни заболявания и инфекции. Също така, в медицината са описани многобройни случай на хора, излекувани от рак, чрез приема на тази уникална гъба.

Гъбите рейши увеличават производството на вид цитокинини (сигнални молекули), с които белите кръвни телца унищожават враждебни тъкани и клетки. Това са молекулите интерлевкин-2. Доказано е, че благодарение на тези молекули, рейши може да убие раковите клетки, да намали отрицателните ефекти от химиотерапията, да възпрепятства образуването на метастази и да възстанови и подсили имунната система.

Гъбите рейши са също и мощни адаптогени, подпомагащи организма да се справи със стреса и други отрицателни фактори.

Също много полезно свойство на рейши е способността на тази гъба да лекува алергии и да облекчава различни алергични състояния. Тя лекува астма, бронхит и редица други белодробни заболявания. Рейши предпазва черния дроб от токсини, понижава холестерола и кръвното налягане и има болкоуспокояващо въздействие.

Също така, гъбите рейши помагат при безсъние, хронична умора и стрес, а също така подобряват дейността на сърцето, като повишават кислородния поток към този важен орган.

Подарете си здраве, получавайки всички уникални свойства на гъбата рейши, с продукта Reishi (Рейши)!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Опаковка: 100 капсули

Състав:

natureswayreishi-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Въглехидрати 1 g
Екстракт от гъби Рейши 376 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Reishi 190 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 62700
  • Наличност: В наличност
47.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359