Nature's Way Red Clover 400 мг 100 капсули160001
Nature's Way Red Clover 400 мг 100 капсули
27.99 лв
product header
Nature's Way Red Clover 400 мг 100 капсули16000

Червената детелина е растение, което се среща в  Западна Европа, Великобритания и Северна Америка, и се смята че може да помогне за лечението на някои видове рак, най-вече на женските репродуктивни органи, тъй като оказва влияние върху хормона естроген.

Червената детелина е много популярна билка за женското здраве, заради голямото съдържание на фитоестрогени в нея.

Представяме Ви продукта Red Clover (Червена Детелина)на Natures’s Way, съдържащ екстракти от листата, цвета и стъблото на растението.

Действие на продукта:

  • Облекчава симптомите на менопаузата
  • Намалява риска от остеопороза
  • Предпазва от мастопатии
  • Предпазва от рак на гърдата
  • Нормализира нивата на естроген


Растението червена детелина съдържа антиоксиданта токоферол (витамин Е), антитуморни съставки, калций, хром, железни и медни соли, изофлавони, магнезий, ниацин, фосфор, калий, витамин С.  Изофлавоните, които Червената детелина съдържа, са със структура наподобяваща тази на човешкият естроген. 

В състава на растението, влизат четири главни изофлавона, а именно Генистеин, Биоханин А, Диадзеин и Формонетин .Тези изофлавони подпомагат поддържането на нормални нива на естрогена , които не са заплаха за организма на  жените намиращи се  в период на менопаузата.

Червената детелина помага при много болестни състояния на тялото. Тя поддържа здравето на кръвоносната Ви система, като  пречиства кръвта (като увеличава отделянето на урина и слуз, стимулира производството на жлъчка).

Също така, детелината нормализира количеството   на хемоглобин и броя на кръвните плочици,намиращи се в кръвта. Освен това, растението  тонизира гладката мускулатура на кръвоносните съдове. Червената детелина помага на жените при състояния на мастит, остеопороза горещи вълни и други.

Растението червена детелина, има благотворно влияние и върху пикочната  система, защото стимулира и подпомага пречистващата функция на бъбреците. Също така, се използва за лекуване на чернодробни състояния, като подпомага детоксикацията, спомага за лечението на жълтеница и стимулира секрецията на жлъчка.

Тъй като има антиспазматично действие, червената детелина облекчава пристъпите на астма, предпазва от настинки и помага за възстановяването от такива, а също така облекчава много видове кашлица в детска възраст. Това растение предпазва и подпомага нервната система и се използва при състояния на изтощение. Всичко това получавате с продукта Red Clover (Червена Детелина)!

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Код: 16000

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswaydetelina-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Витамин С 2 mg
Въглехидрати 1 g
Червена детелина 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Red Clover 400 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 16000
  • Наличност: В наличност
27.99 лв
Бърза поръчка