Nature's Way Primadophilus Reuteri 276 мг 30 капсули142401
Nature's Way Primadophilus Reuteri 276 мг 30 капсули
36.99 лв
product header
Nature's Way Primadophilus Reuteri 276 мг 30 капсули14240

Знаете ли, че в храносмилателния Ви се съдържат около 400 вида бактерии? Някои от тях са  полезни, а други патогенни (вредни). Много често, под  влиянието на редица отрицателни фактори, патогенните бактерии стават повече от полезните, в резултат на което настъпва сериозен дискомфорт в стомашно-чревния тракт. Пробиотиците са “добри“  бактерии, които  нормално обитават  червата и имат  благотворно влияние върху  храносмилателните процеси. Всъщност, пробиотиците  имат  доказано положителен  ефект, по отношение на цялостното здраве. Те блокират  развитието на патогенните микроорганизми в червата и по този начин поддържат равновесие, което гарантира нормалната им функция.

Понякога се налага допълнителният прием на пробиотици, под формата на хранителна добавка, за да се подпомогне възстановяването на бактериалният баланс в стомашно-чревния тракт. Представяме Ви пробиотичния продукт Primadophilus Reuteri (Примадофилус Реутери) на Nature's Way, който ще подпомогне възстановяването и поддържането на здравето на храносмилателната система. Примадофилус Реутери представлява уникална пробиотична смес от лактобацилус бактерии, която се съдържа и в майчината кърма.  Гарантирано доставя 5 милиарда жизнеспособни млечни бактерии (CFUs) от Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus и Lactobacillus reuteri!

Действие на продукта:

  • Помага при диария, запек, и други състояния, свързани с дисбактериоза
  • Детоксикира организма
  • Повишава защитните сили на организма
  • Подпомага цялостното храносмилане
  • Намалява холестерола, кръвната захар и артериалното налягане
  • Осигурява 5 щама от полезните бактерии


Пробиотиците помагат за намаляването  на възпаленията като регулират имунните отговори на организма. Тяхно важно свойство е, да подобряват  способността на вътрешната част  на червата да изпълнява  ролята на бариера за вредните химикали или микроорганизми. Пробиотичните бактерии оказват въздействие върху организма като директно се размножават и образуват колонии върху стената на червата и започват да произвеждат жизнено важни ензими и клетъчни биопродукти. Пробиотиците подпомагат смилането на храната. Лактобацилите  например, разграждат протеините и мазнините до аминокиселини и мастни киселини.

Пробиотиците представляват своеобразни природни антибиотици. Не само притискат и елиминират  нежеланите бактерии като Ешерихия коли от ентеробактериите, но пречат на оцеляването и на такива като стафилококите (причинители на повечето ангини), салмонела и кампилобактер, причинители на повечето хранителни отравяния. Пробиотиците не само унищожават  патогенните бактерии, но и засилват имунната система. Доказали са своята способност при лечение на повтарящи се инфекции на пикочния мехур, синузити и тонзилити. Пробиотиците в състава на Primadophilus Reuteri (Примадофилус Реутери) синтезират редица ензими, също така синтезират аминокиселини, дори такива, които човешкият организъм не произвежда, засилват усвояването на електролити и микроелементи от организма.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула на ден.

Код: 14240

Разфасовка: 30 капсули

Състав:

 

Съдържание (в 1 капс.) дн. доза
NutraFlora ® scFOS 200 mg 200 mg
(къса верига фруктоолигозахариди)    
Пробиотична смес 76 mg 76 mg
Витамин С (аскорбинова киселина) 1.2 mg 1.2 mg
NutraFlora ® е запазена марка на GTC Nutrition    


Други съставки: Растителна капсула, обвивка на капсулата на водна основа ( целулоза, натриев алгинат, стеаринова киселина, фракционирано нехидрогенирано кокосово масло, олеинова киселина), магнезиев стеарат.

Може да съдържа следи от млечен или соев протеин.

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 30 капсули
Съставки
NutraFlora scFOS 200 mg
Витамин С 1.2 mg
Пробиотична смес 76 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Primadophilus Reuteri 276 мг 30 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14240
  • Наличност: В наличност
36.99 лв
Бърза поръчка