Nature's Way Primadophilus Kids 68 мг 30 таблетки142421
Nature's Way Primadophilus Kids 68 мг 30 таблетки
24.99 лв
product header
Nature's Way Primadophilus Kids 68 мг 30 таблетки14242

Знаете ли, че в храносмилателния Ви се съдържат около 400 вида бактерии? Някои от тях са  полезни, а други патогенни (вредни). Много често, особено при децата, под  влиянието на редица отрицателни фактори, патогенните бактерии стават повече от полезните, в резултат на което настъпва сериозен дискомфорт в стомашно-чревния тракт. Пробиотиците са “добри“  бактерии, които  нормално обитават  червата и имат  благотворно влияние върху  храносмилателните процеси. Всъщност, пробиотиците  имат  доказано положителен  ефект, по отношение на цялостното здраве. Те блокират  развитието на патогенните микроорганизми в червата и по този начин поддържат равновесие, което гарантира нормалната им функция.

Понякога се налага допълнителният прием на пробиотици, под формата на хранителна добавка, за да се подпомогне възстановяването на бактериалният баланс в стомашно-чревния тракт. Представяме Ви пробиотичния продукт, създаден за деца между 2 и 12 години, Primadophilus Kids (Примадофилус Кидс) на Nature's Way, който ще подпомогне възстановяването и поддържането на здравето на храносмилателната система на детето Ви и ще облекчи стомашния дискомфорт. Продукта доставя 3 милиона жизнеспособни млечни бактерии-бифидобактерии и лактобацили, не съдържа патогенни бактерии и тежки метали. Под формата на дъвчащи таблетки.

Действие на продукта:

  • Помага при диария, запек, и други състояния, свързани с дисбактериоза
  • Детоксикира организма
  • Повишава защитните сили на организма
  • Подпомага цялостното храносмилане
  • Намалява холестерола, кръвната захар и артериалното налягане
  • Осигурява 5 щама от полезните бактерии


Пробиотиците помагат за намаляването  на възпаленията като регулират имунните отговори на организма. Тяхно важно свойство е, да подобряват  способността на вътрешната част  на червата да изпълнява  ролята на бариера за вредните химикали или микроорганизми. Пробиотичните бактерии оказват въздействие върху организма като директно се размножават и образуват колонии върху стената на червата и започват да произвеждат жизнено важни ензими и клетъчни биопродукти. Пробиотиците подпомагат смилането на храната. Лактобацилите  например, разграждат протеините и мазнините до аминокиселини и мастни киселини.

Пробиотиците представляват своеобразни природни антибиотици. Не само притискат и елиминират  нежеланите бактерии като Ешерихия коли от ентеробактериите, но пречат на оцеляването и на такива като стафилококите (причинители на повечето ангини), салмонела и кампилобактер, причинители на повечето хранителни отравяния. Пробиотиците не само унищожават  патогенните бактерии, но и засилват имунната система. Доказали са своята способност при лечение на повтарящи се инфекции на пикочния мехур, синузити и тонзилити. Пробиотиците в състава на Primadophilus Kids (Примадофилус Кидс) синтезират редица ензими, също така синтезират аминокиселини, дори такива, които човешкият организъм не произвежда, засилват усвояването на електролити и микроелементи от организма.

Начин на употреба: По 1 таблетка на ден между храненията.

Код: 14242

Разфасовка: 30 таблетки

Състав:

 

Съдържание: в 1 табл. дн. доза
Пробиотична смес 68 mg 68 mg


Други съставки: Сорбитол, ксилитол, целулоза, магнезиев стеарат, силиций, лимонена киселина, аромати.

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 30 таблетки
Съставки
Пробиотична смес 68 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Primadophilus Kids 68 мг 30 таблетки

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14242
  • Наличност: В наличност
24.99 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка