Nature's Way Primadophilus Children 142 гр68811
Nature's Way Primadophilus Children 142 гр
66.99 лв
product header
Nature's Way Primadophilus Children 142 гр6881

Знаете ли, че в храносмилателния Ви се съдържат около 400 вида бактерии? Някои от тях са  полезни, а други патогенни (вредни). Много често, особено при децата, под  влиянието на редица отрицателни фактори, патогенните бактерии стават повече от полезните, в резултат на което настъпва сериозен дискомфорт в стомашно-чревния тракт. Пробиотиците са “добри“  бактерии, които  нормално обитават  червата и имат  благотворно влияние върху  храносмилателните процеси. Всъщност, пробиотиците  имат  доказано положителен  ефект, по отношение на цялостното здраве. Те блокират  развитието на патогенните микроорганизми в червата и по този начин поддържат равновесие, което гарантира нормалната им функция.

Понякога се налага допълнителният прием на пробиотици, под формата на хранителна добавка, за да се подпомогне възстановяването на бактериалният баланс в стомашно-чревния тракт. Представяме Ви пробиотичния продукт, създаден за деца между 0 и 5 години, Primadophilus Children (Примадофилус Деца) на Nature's Way, който ще подпомогне възстановяването и поддържането на здравето на храносмилателната система на детето Ви. Продукта доставя 3 милиарда жизнеспособни млечни бактерии (CFUs). Примадофилус Деца е специално разработен пробиотичен продукт за бебета и деца до 5 години, включващ 7 щама бактерии, включително Lactobacillus и Bifidobacteria. Под формата на прах!

Действие на продукта:

  • Помага при диария, запек, и други състояния, свързани с дисбактериоза
  • Детоксикира организма
  • Повишава защитните сили на организма
  • Подпомага цялостното храносмилане
  • Намалява холестерола, кръвната захар и артериалното налягане
  • Осигурява 5 щама от полезните бактерии


Пробиотиците помагат за намаляването  на възпаленията като регулират имунните отговори на организма. Тяхно важно свойство е, да подобряват  способността на вътрешната част  на червата да изпълнява  ролята на бариера за вредните химикали или микроорганизми. Пробиотичните бактерии оказват въздействие върху организма като директно се размножават и образуват колонии върху стената на червата и започват да произвеждат жизнено важни ензими и клетъчни биопродукти. Пробиотиците подпомагат смилането на храната. Лактобацилите  например, разграждат протеините и мазнините до аминокиселини и мастни киселини.

Пробиотиците представляват своеобразни природни антибиотици. Не само притискат и елиминират  нежеланите бактерии като Ешерихия коли от ентеробактериите, но пречат на оцеляването и на такива като стафилококите (причинители на повечето ангини), салмонела и кампилобактер, причинители на повечето хранителни отравяния. Пробиотиците не само унищожават  патогенните бактерии, но и засилват имунната система. Доказали са своята способност при лечение на повтарящи се инфекции на пикочния мехур, синузити и тонзилити. Пробиотиците в състава на Primadophilus Children (Примадофилус Деца) синтезират редица ензими, също така синтезират аминокиселини, дори такива, които човешкият организъм не произвежда, засилват усвояването на електролити и микроелементи от организма.

Начин на употреба: За бебета и деца до 2 години: 1/2 ч.л. (1,5 g) веднъж на ден между храненията. За деца от 2 до 5 години: 1 ч.л. лъжичка (3 g) дневно между основните хранения. Може да се разтваря във вода, сок, адаптирано мляко или друга течност.

Код: 6881

Разфасовка: 142 грама

Състав:

 

Съдържание: В 1 доза:
Калории 5
Въглехидрати 3 g
Фибри 2 g
Витамин С (аскорбинова киселина) 2 mg
Пробиотична смес Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, доставяща 3 милиарда жизнеспособни млечни бактерии (CFUs). 55mg
NutraFlora ® scFOS (къса верига фруктоолигозахариди) 1.8mg

 

 

NutraFlora ® е запазена марка на GTC Nutrition. Може да съдържа следи от млечен или соев протеин.


Лабораторно тестван!

 

Дозировка
Доза 1 ч.л. (3 g)
Дози в опаковка 47
Съставки
NutraFlora scFOS 1.8 mg
Витамин С 2 mg
Въглехидрати 3 g
Пробиотична смес 55 mg
Фибри 2 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Primadophilus Children 142 гр

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 6881
  • Наличност: В наличност
66.99 лв
Бърза поръчка