Nature's Way Phosphatidyl Serine 500 мг 30 капсули451601
Nature's Way Phosphatidyl Serine 500 мг 30 капсули
114.99 лв
product header
Nature's Way Phosphatidyl Serine 500 мг 30 капсули45160

Представяме Ви продукта Phosphatidyl Serine (Фосфатидил Серин) на Nature's Way е хранителна добавка, съдържаща Фосфатидил Серин.Това е фосфолипиден компонент, който се извлича от соевия лецитин. Този продукт значително подобрява мозъчните функции. Фосфатидил Серин също така засилва паметта и мисловната дейност и съдейства за поддържане на междуклетъчната комуникация. Фосфатидил серинът  представлява фосфолипид, който е съставна част на  всички клетъчни  мембрани, но с най-голямо съдържание е в мозъчните клетки. Много изследвания доказват, че фосфатидил-серинът изпълнява функция  на мозъчен стимулант.

Действие на продукта:

  • Подкрепя мозъчните функции
  • Засилва умствената дейност
  • Понижава нивата на кортизола
  • Подсилва паметта

Фосфатидилсеринът стимулира и активизира  предаването на информация между мозъчните клетки и спомага за нейното трайно съхраняване. Ето защо е подходящо лечебно средство  при старчески деменции. Този фосфолипид повишава устойчивостта на мозъчните клетки и подпомага  мозъкът да синтезира  допамин. Както е известно, дефицитът на допамин води до синдрома на пониженото  внимание и хиперактивност. Ежедневния прием на фосфадитилсерин, влияе положително върху   клиничната  депресия . Това съединение е от първостепенна необходимост   за вашите клетки поради  стреса и  лоши хранителни навици, съпътстващи вашето ежедневие.

Фосфадитилсеринът е подходящ за употреба, при  хора от всички възрасти, тъй като съдейства  за поддържане и възстановяване на психичното и умствено състояние.  Основните ефекти свързани с употребата на фосфадитилсерин включват подобряване на дългосрочната и краткосрочната памет, нормализация на емоционалното състояние, както и частично възстановяване на мисловните умения при атеросклероза и старческа деменция.  Фосфатидилсеринът  спира процесите на стареене на мозъчните клетки, спомага  възстановяването на структурата на нервната тъкан и значително подобрява метаболизма на мозъчните  клетки.

Фосфадитилсеринът е подходящ и за активно спортуващите хора, защото той значително понижава нивата на кортизола. Това спомага за  бързото възстановяване на мускулните клетки и предотвратяване на болките след интензивна тренировка. Фосфатидилсеринът във формулата на Phosphatidyl Serine (Фосфатидил Серин) има благотворно действие и върху  формирането на костното вещество, правилната функция  на тестисите, регулиране на  сърдечния ритъм, производството  на  хормони от надбъбречните жлези, възстановяването на тъканите, предпазване от   увреждания, лечението на автоимунните заболявания и други.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно в продължение на един месец. Най-добри резултати се постигат при продължителна употреба.

Код: 45160

Разфасовка: 30 капсули
natureswayphosphatidyl-sf

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Phosphatidyl Serine 500 мг 30 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 45160
  • Наличност: В наличност
114.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359