Nature's Way Pau D'Arco 545 мг 100 капсули154501
Nature's Way Pau D'Arco 545 мг 100 капсули
25.99 лв
product header
Nature's Way Pau D'Arco 545 мг 100 капсули15450

Пау Д’арко е дървото, известно още като мравчено или балдахиново дърво. Екстрактът от кора на мравчено дърво се използва основно за подкрепа функциите на имунната система. Притежава значителна антиоксидантна активност. Подкрепя сърдечно-съдовата система. Продукта Pau D'Arco (Мравчено дърво) на Nature's Way Ви дарява лек от Амазонската джунгла-висококачествен екстракт от мравчено дърво. Екстрактът от  кора на мравчено дърво  е широко използван от много цивилизации, които да помогнат в борбата с инфекциите, за повишаването на енергийната и за цялостното подмладяване на организма. Продукта Мравчено дърво ще окаже благотворно въздействие върху целия Ви организъм.

Действие на продукта:

  • Стимулира имунната система
  • Подкрепя сърдечно-съдовата система
  • Антиоксидантно действие
  • Пречиства кръвта


Кората от мравчено дърво съдържа съединения като лапахол и ксилодин, а също така и фитохимикали като бета-каротин и бета-ситостерол. Лапахола е силен имудомодулатор и антиоксидант, който повешава устойчивостта на организма към различни вируси. То съдържа рядко срещащи се в едно растение биологично активни съставки, като нафтахинон (N-факто) и анрахинон (А-фактор). Мравченото дърво се отличава с противогъбично действие, което се дължи на  наличието на ксилодин, който заедно с лапахола потиска размножаването на гъбичките в различните органи и тъкани на човешкото тяло.

Това растение също така, има способността да ограничава размножаването и развитието на паразити вътре в клетките. Мравченото дърво е отлично средство  за подмладяване на тялото, както и за  борба с всички заболявания, за които се смята, че са причинени от вредното въздействие на свободните радикали. Мравченото дърво се прилага като средство за облекчаване на болка вследствие на артритни и ракови заболявания. Също така, това растение има свойството да пречиства кръвта, стимулира дейността на сърцето, увеличава протеиновия синтез и помага при лечението на чернодробни заболявания.

Мравченото дърво, сякаш е най-известно заради противораковото си действие. Понякога, растението се използва като самостоятелно средство, а понякога  и като съпътстващ препарат, прилаган редом с конвенционалното лечение. Това е възможно, защото мравченото дърво стимулира образуването на червени кръвни телца, като по този начин заздравява тъканите. Растението потиска растежа на раковите клетки,  като директно влияе върху техния  клетъчен  метаболизъм. Можете да си осигурите всичко това с приема на продукта Pau D'Arco (Мравчено дърво)!

Начин на употреба : Приемайте по 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Код: 15450

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswaypaudarco-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Калций 30 mg
Мравчено дърво 1090 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Pau D'Arco 545 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15450
  • Наличност: В наличност
25.99 лв
Бърза поръчка