Nature’s Way Neuromins DHA 200 мг 30 капсули154381
Nature’s Way Neuromins DHA 200 мг 30 капсули
94.99 лв
product header
Nature’s Way Neuromins DHA 200 мг 30 капсули15438

Омега 3 мастните киселини, са широко известни и ценени, заради многобройните си ползи за подобряване на здравословното състояние.  Към тези Омега-3 мастни   киселини, спада и   DHA. Във всички етапи от живота, DHA е необходим за правилното  функциониране на мозъка. DHA е от съществено значение за развитието на нервната система през първите шест месеца от живота Ви, а липсата на тази мастна киселина в диетата Ви, може да доведе до редица здравословни проблеми. Можете да получите достатъчно DHA, чрез приема на хранителната добавка  Neuromins DHA (Неуроминс ДХК) на Nature’s Way!

Основната съставка в продукта  е незаменимата омега-3 мастна киселина, наречена докозахексаенова киселина (DHA). Организмът я произвежда посредством друга омега-3 мастна киселина, наречена алфалинолеова. Неуроминс ДХК е най-добрият растителен източник на докозахексаенова киселина (DHA). Докозахексаеновата киселина поддържа зрителните, мозъчните и сърдечните функции. Човешкият мозък, както и очите, съдържат значително количество DHA и съответно имат нужда от така важната за дейността им мастна киселина.

Действие на продукта:

  • Подкрепя здравето на мозъка
  • Поддържа  функциите на нервната система
  • Грижи се за сърдечно-съдовата система
  • Противовъзпалително действие
  • Подкрепя репродуктивната система
  • Грижи се за здравето на очите


Продукта Неуроминс ДХК е предназначен,  да помогне за подобряване на функциите на  мозъка, и на състоянието и дейността на  нервната система. DHA е от съществено значение за мозъка и сърдечните  функции. Тази мастна киселина  не може  да се произвежда  от организма, и е важно да си я доставяте.  Доказано е, че около 40% от мозъка се състои именно  от  DHA. Ретините съдържат  около 60% от нея, а  мембраните които обвиват невроните около  50%.DHA и играе ключова роля в  грижата за сърдечно-съдовата система и може да помогне за предотвратяване на много от  сърдечно-съдовите  заболявания.

Тъй като DHA е определяща за функциите на мозъка, то приема на Неуроминс ДХК може да подобри паметта, и  да помогне за намаляване на риска от когнитивни увреждания, особено с напредване на възрастта. DHA може да помогне с подобряване на зрението, а наличието на  достатъчно количество от тази мастна киселина,   може да намали  симптомите на много нарушения в настроението. Neuromins DHA (Неуроминс ДХК) може да е от полза за жените които искат да забременеят, а също така и на бременните жени, тъй като DHA отговаря за формирането на  когнитивните функции  при кърмачето.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Код: 15438

Разфасовка: 30 капсули

Състав:

 

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Докозахексаенова к-на(от масло от морски микроводорасли) 200 mg 200 mg
Общо мазнини 0,5 g 0,5 g
Калории от мазнините 5 5
Енергийна стойност 5 Cal 5 Cal

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 30
Съставки
Докозахексаенова киселина (DHA) 200 mg
Енергийна стойност 5 Cal
Калории от мазнини 5
Мазнини 0,5 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Neuromins DHA 200 мг 30 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15438
  • Наличност: В наличност
94.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359