Nature’s Way Nettle 435 мг 100 капсули151501
Nature’s Way Nettle 435 мг 100 капсули
25.49 лв
product header
Nature’s Way Nettle 435 мг 100 капсули15150

Копривата е растение познато и използвано от хилядолетия. Съдържа витамините А, В, D, Е и К, минерални соли (калций, манган, желязо, калий, цинк, магнезий и мед), ферменти, хлорофил и багрилни вещества. Всички сте чували от своите баби, колко е лечебна и полезна, а дамите не веднъж са я използвали за подхранване на косата си. Проблема на копривата е, че можете да я намерите само през пролетта, а да не говорим колко трудно и болезнено е брането й. Как можете тогава да се възползвате от нейните лечебни качества? Можете да го направите с продукта Nettle (Коприва) на Nature’s Way-капсулите съдържат прах от внимателно изсушени и смлени листа на диворастяща коприва. Продуктът е 100% натурален.

Действие на продукта:

  • Стимулира имунната система
  • Действа противовъзпалително
  • Предпазва от хипертрофия на простатната жлеза
  • Предпазва от атеросклероза
  • Подобрява кръвотворните функции на организма
  • Противодейства на хроничната умора
  • Естествено диуретично действие


Копривата е много изследвано растение. Доказани са неговите полезни свойства, свързани с простатата. Това растение предпазва от уголемяване на простатата, а също и лекува вече проявени такива заболявания. От лечебните свойства на Копривата, могат да се възползват и хората с  леки форми на ДПХ. Доказано е, че растението може съвсем здравословно да повиши нивата на свободния тестостерон. Това е възможно, защото Копривата съдържа съединението 3,4-divanillyltetrahydrofuran, което ангажирайки протеина Глобулин, съдейства за стимулиране на синтеза на тестостерон. Копривата има способността да увеличава либидото, а също така се използва от кърмещи майки, за повишаване на количеството на кърмата.

Корена от коприва оказва влияние   върху протеините, които са свързани с  половите  хормони. По този начин, растението осигурява хормонален баланс .Коприва се използва също така, срещу различни оплаквания като мускулна болка и артрит, екзема, язви, астма, диабет, възпаление на червата, кръвотечение от носа и ревматизъм. Доказано е, че Копривата има силни противовъзпалителни функции. Външно, растението спомага за заздравяването на рани и против косопад. Корените от коприва са били използвани от векове, като кръвосъсирващо и кръвоспиращо средство.

Тъй като Копривата е богата на витамини и полезни вещества, тя е отлично средство за лечение на анемични състояния, както и при липса на витамини. Оказва благоприятно въздействие на бъбреците, защото действа като диуретик. Спомага и за намаляване на повишена кръвна захар. Копривата облекчава състояния свързани с алергии-най-вече алергичен ринит. Тези свойства можете да си осигурите с продукта Nettle (Коприва).

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули, два пъти дневно, за предпочитане с храна.

Код: 15150

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

natureswaynettle-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Въглехидрати 1 g
Калций 24 mg
Коприва (лист) 870 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Nettle 435 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15150
  • Наличност: В наличност
25.49 лв
Бърза поръчка