Nature's Way MSM 1000 мг 200 таблетки151331
Nature's Way MSM 1000 мг 200 таблетки
92.49 лв
product header
Nature's Way MSM 1000 мг 200 таблетки15133

Опорно-двигателния апарат е движещата “машина“ на вашето тяло. Ето защо, грижата за него не бива да се подценява. Ако сте подложени на стрес и водите активен начин на живот, и особено ако спортувате, то трябва да знаете, че костите и ставите Ви са заплашени от ранно износване. MSM (МСМ) на Nature's Way e специализиран продукт, в областта на поддържане на здравето на опорно-двигателния апарат. Тази хранителна добавка, поддържа и подхранва ставите, като облекчава различни ставни болки и възпаления и възвръща тяхната подвижност. Продукта представлява ефективно средство срещу артрит и други ставни проблеми. MSM е суплемент, който съдържа MSM-Метилсулфонилметан-един от най-богатите източници на сяра.

Действие на продукта:

  • Поддържа и подхранва ставите
  • Облекчава ставни болки и възпаления
  • Възвръща подвижността на ставите
  • Ефективен продукт срещу артрит и други ставни заболявания

Метилсулфонилметанът (MSM) се намира  в тъканите на растенията, животните и в човешкото тяло. Той е натурален  източник на органична сяра, която взема активно участие в производството на аминокиселините серин и метионин, както и на  „хормона на щастастието”-серотонин.  Метилсулфонилметан  участва в състава на хрущялната тъкан и осигурява нейното пълноценно изграждане. Това вещество се отличава със силно противовъзпалително действие, благодарение на което  облекчава възпалителните процеси при артрит. Важна функция на  метилсулфонилметана, е свойството му да  стимулира производството на ставна течност, като по този начин предпазва ставите от възпаления и намалява болките при травми.

Много често,  метилсулфонилметан  се използва от хората занимаващи се със спорт, за да отстрани  болезнените усещания и напрежението в мускулите след  интензивна тренировка. Освен това, метилсулфонилметан е изключително  необходим  за синтеза на кератин-протеин, влизащ в състава на космите, ноктите и епидермиса. Това вещество притежава  детоксикиращо действие и повишава устойчивостта на  организма към алергени. Също така е и силен антиоксидант.  Метилсулфонилметан във формулата на MSM (МСМ) помага за облекчаването на  тежките симптоми на астмата, без да  предизвиква алергични реакции. Спомага за нормализиране  на нивото на кръвната захар, има благотворно действие  при захарен диабет и намалява количеството на неговите усложнения.

Приемът на метилсулфонилметан, има облекчаващо  действие,  при редица заболявания, сред които: битови, хранителни и лекарствени алергии, белодробни заболявания, възпаления, артроза, артрит, ставни болки, заболявания на стомашно-чревния тракт, системен лупус еритематодес (червена вълчанка), неврози, кожни заболявания и др.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула до 4 пъти дневно с храна или вода.

Код: 15133

Разфасовка: 200 капсули

Съставки: в 1 капс.: Дн. доза:
MСM (метилсулфонилметан като OptiMSM™) 1000 mg 4000 mg
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 200
Съставки
МСМ 1 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way MSM 1000 мг 200 таблетки

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15133
  • Наличност: В наличност
92.49 лв
Бърза поръчка