Nature’s Way Marshmallow 455 мг 100 капсули148001
Nature’s Way Marshmallow 455 мг 100 капсули
35.00 лв
product header
Nature’s Way Marshmallow 455 мг 100 капсули14800

Навярно когато чуете за бялата ружа, Вие си представяте красиво цвете със закръглени листа и малки бледи цветчета, което се отглежда в саксии. То обаче е и вид билка, която доста успешно лекува редица заболявания. Бялата лечебна ружа расте почти навсякъде. И коренът, и листата на растението се използват като лекарство- години наред те са служели за лек срещу кашлицата и болките в гърлото, както и за напукана кожа и малки рани. Още древните римляни и египтяни са използвали корените на растението като зеленчук, а за най-бедните в Сирия-това е бил начин за препитание. Всички свойства на бялата ружа можете да получите с продукта Marshmallow (Бяла Ружа) на Nature’s Way!

Действие на продукта:

  • Подпомага дихателните функции
  • Антибактериално действие
  • Подобрява храносмилането
  • Стимулира имунната система

Полизахаридите в листата и корените на бялата ружа освобождават дихателните пътища и имат успокояващ ефект върху възпалените мембрани в устата и гърлото, когато страдаме от болки в гърлото. Антибактериалните й свойства пък предотвратяват ново възпаление. Бялата ружа най-често се използва за лечение на възпалено гърло и суха кашлица. Бялата ружа също така успешно лекума различни нарушения в храносмилането, включително киселини, лоша перисталтика, язвен колит, язва на стомаха и болестта на Крон.

Механизмът, по който успокоява възпаленото гърло, се прилага по същия начин и за стомашно-чревната лигавица. Редовния прием на бяла ружа, с помощта на продукта Бяла Ружа, може да помогне с болката от улцерозен колит и да предотврати стомашни язви от перфорация. Има доказателства, че растението е ефикасно и при респираторни заболявания като астма. Смята се, че бялата ружа има способността да се бори с инфекциите, като по този начин стимулира имунната система. Тя увеличава белите кръвни клетки и се използва за лечение на настинки, пресипналост, диария и дизентерия.

Растението също така може успешно да намали високите нива на кръвната захар в организма. Според изследванията върху мишки, бялата ружа понижава значително нивото на кръвната захар.Лечебната бяла  ружа е много полезна и при възпалени бъбреци или наличието на камъни в бъбреците. Освен, че намалява инфекцията и болката, тя помага и за по-лекото преминаване на камъни в бъбреците. Другите лечебни ползи от растението се наблюдават при абсцеси, артрит, пчелни ужилвания, за избелване на зъбите и зарастване на рани. Продукта Marshmallow (Бяла Ружа) съдържа екстракт от корени на органична сертифицирана бяла ружа.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 3 пъти на ден с храна или вода.

Код: 14800

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 2 капс.: Дн. доза:
Бяла Ружа  (корен)  960 mg  1920 mg
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Бяла Ружа 960 mg
Въглехидрати <1 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Marshmallow 455 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14800
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка