Nature's Way Magnesium Complex 250 мг 100 капсули410511
Nature's Way Magnesium Complex 250 мг 100 капсули
31.49 лв
product header
Nature's Way Magnesium Complex 250 мг 100 капсули41051

Минералите са ключов  компонент за нормалното  функциониране на организма. Те са основната изграждаща  част на костите и зъбите, влизат в състава на  мускулите, нервните клетки, хормоните, ензимите и кръвта. Дефицитът на  минерали във вашето  тяло, дори и в незначителни  количества,  може да доведе до увреждане на здравето. За да се поддържа добро здравословно състояние е нужно правилното  и балансирано хранене.  Съвременните методи на култивиране, обработка и консервиране на храната обаче,  могат да доведат до снижаване на нивото на  минералите в нея.

Това е така, защото често хапваме извън дома, а качеството на тази храна  трудно може да бъде проверено. Освен това, при  готвене и съхранение на храната, някои от минералите се губят. Magnesium Complex (Магнезиев Комплекс) на Nature's Way е хранителна добавка, която ще Ви осигури Магнезий-един от най-важните минерали за вашия организъм. Продукта Ви доставя Магнезий, под формата на цитрат-тази  мощна форма има изцяло органичен произход, който има висока биоактивност. Така освен, че си набавяте голяма доза Магнезий, Вие го получавате във форма, която се усвоява лесно и пълноценно във вашето тяло.

Действие на продукта:

  • Редуцира стреса
  • Намалява умората
  • Подпомага и предпазва нервната система

Магнезият има задачата да поддържа здравето на нервната Ви система. Той участва в синтеза на протеини, участва в образуването на колагена и хрущялите, осигурява нормалната дейност на храносмилателната система. Важен е за метаболизма, тъй като активира много ензими отговарящи за този процес. Магнезият изпълнява основна роля за  мускулните контракции, като регулира на клетъчно ниво нервно-мускулната възбудимост. Подобно на витамин Д, Магнезият подпомага усвояването и разпределянето на калция и фосфора в костната тъкан, а също така играе важна роля и при превенцията и борбата срещу симптоми като високо кръвно налягане, сърдечносъдови заболявания и диабет.

Магнезият може да се нарече "антистресов" минерал, тъй като има свойството да  регулира силата на реакцията на организма към даден фактор като  студ, кавга, внезапен силен шум и т.н.. Колкото по-голяма  е липсата на магнезий, толкова човек  става по-чувствителен, нервен и притеснен. Тази силна реакция към неблагоприятните фактори, поражда след себе си  още по-голяма нужда от Магнезий. Така се стига до един омагьосан кръг, които може да доведе до изтощение и депресия. Магнезият  също така подсилва  и стимулира имунната Ви система, а също и  поддържа нормалния сърдечен ритъм. Всички тези ползи можете да получите с продукта Magnesium Complex (Магнезиев Комплекс)!

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Код: 41051

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: в 1 капс.: Дн. доза:
Магнезий
(магнезиев цитрат и оксид)
250 mg  250 mg
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Въглехидрати 0,5 g
Магнезий 250 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Magnesium Complex 250 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 41051
  • Наличност: В наличност
31.49 лв
Бърза поръчка