Nature’s Way L-Carnitinе 500 мг 60 капсули156621
Nature’s Way L-Carnitinе 500 мг 60 капсули
53.99 лв
product header
Nature’s Way L-Carnitinе 500 мг 60 капсули15662

Л-карнитин е аминокиселина, която не само подпомага отслабването, но е ефективна за изграждането на мускули. Аминокиселината  съдейства на тялото да произвежда енергия, а това е важно за всички протичащи в организма процеси. Хората водещи активен начин на живот или тези опитващи се  да отслабнат, биха имали голяма полза от допълнителния прием на Л-карнитин. Можете да си осигурите допълнителни количества от аминокиселината, чрез продукта L-Carnitinе (Л-Карнитин) на Nature’s Way. Продуктът е под формата на патентовани вегетариански капсули Vcaps, които не съдържат съставки от животински произход. Отличава се с най-висока ефикасност, без да е променена свободната форма на тази аминокиселина.

Действие на продукта:

  • Повишава  енергийните нива
  • Подпомага изгарянето на мазнините
  • Подобрява метаболизма
  • Повишава тонуса
  • Подпомага сърдечната дейност

Л-карнитинът е неесенциална амино киселина, която се среща естествено във вашето тяло. За нейното производство са нужни двете незаменими аминокиселини лизин и метионин, и достатъчно количество витамини В и С. Най-много л-карнитин  се намира в мускулната тъкан, която използва  мастни киселини като гориво. Логично е, че голяма част от л-карнитина се съхранява в сърцето-то разчита именно на мастните  киселини като гориво, за да може да изпомпва кръв. Ето защо, приема на продукта Л-Карнитин може да подобри дейността на сърцето. Една от най-важните функции на л-карнитин е, да транспортира мастните киселини до  митохондриите, където да  се трансформират в енергия.

Ето защо, Л-Карнитин е отлично средство за изгаряне на мазнини, особено в комбинация с хранителен режим и физическа активност. Благодарение на л-карнитин, вашите излишни подкожни мазнини се превръщат в енергия, която служи не само за работата на мускулите, но и за всички функции на тялото. Приема на Л-Карнитин ще Ви помогне да отслабнете, като в същото време ще Ви осигури повече енергия, за да сте винаги тонизирани. Аминокиселината л-карнитин има и много други функции, важни за вашето тяло. Една от тях е свързана с метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), които са особено важни за бодибилдърите и спортистите.

Аминокиселината е в състояние да преминава кръвно-мозъчната бариера, което означава, че може да навлезе в мозъка. Тъй като аминокиселината е мощен антиоксидант, тя може да помогне за ремонта на повредени мозъчни клетки и да предпази от тяхното повторно повреждане. Освен това, л-карнитин в състава на L-Carnitinе (Л-Карнитин) подобрява функциите на черния дроб. Аминокиселината предпазва от болести и забавя процесите на стареене. Л-карнитин заздравява и предпазва костите, подобрявайки тяхната структурна плътност.

Начин на употреба: По 1 капсула 2-3 пъти на ден.

Код: 15662

Разфасовка: 60 капсули

Съставки: в 1 капс.: Дн. доза:
Л-карнитин 500 mg 1500 mg
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Л-карнитин 500 mg
4 Nature’s Way L-Carnitinе 500 мг 60 капсули
Не разбирам много, но зашщо има такава разлика в цените на различните марки. Тук все пак говорим за една суровина, колко може да се различава качеството че да струва двойно и отгоре в сравнение с други.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way L-Carnitinе 500 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15662
  • Наличност: В наличност
53.99 лв
Бърза поръчка