Nature's Way Krill Oil 500 мг 30 капсули154311
Nature's Way Krill Oil 500 мг 30 капсули
84.99 лв
product header
Nature's Way Krill Oil 500 мг 30 капсули15431

Вероятно малко от Вас са чували за маслото от крил, което е страшно полезно и в пъти превишава здравословните ползи от рибеното масло. Извлича се от Крил-вид морски ракообразни. Всеки път, когато се проведе  някои  ново изследване върху маслото от крил, списъкът с полезните му за здравето качества става все по-дълъг. Маслото от крил много често се сравнява с рибеното масло, тъй като е богат източник на омега-3 мазнини. Всъщност, важно е да се отбележи, че маслото от крил превишава значително полезните качества на рибеното масло. Продукта Krill Oil (Крил Масло) на Nature's Way е източник на 100% чисто масло от антарктически крил. Не съдържа замърсители като тежки метали, живак, токсини и др. Не съдържа захари, овкусители, изкуствени оцветители и консерванти.

Действие на продукта:

  • Богат източник на омега-3 мастни киселини
  • Подобрява здравословното състояние
  • Подпомага умствената дейност
  • Защитава нервната система
  • Подобрява функциите на сърдечно-съдовата система
  • Осигурява антиоксидантна защита

Маслото от крил във формулата на Крил Масло е изключително богат източник на омега-3 мастни киселини. Това масло, подобно на рибеното, съдържа комбинация от две мастни киселини-EPA (ейкозапентаенова киселина)  и DHA (докозахексаенова киселина). Смята се, че полезните свойства на маслото от крил са свързани ивенно с ЕРА и DHA мастните киселини. Ако техните нива в тялото са ниски, се ускоряват когнитивния упадък и се повишава  риска от резки промени в настроението. Обикновено, хората страдащи от депресия, имат по-ниски нива на омега-3 в кръвта, в сравнение с останалите хора. Дбавянето на продукта Крил Масло в хранителния режим, може рязко да подобри здравето,  именно благодарение на DHA и EPA  и на омега-3 киселините.

Омега-3 мастните киселини, като състав са много близки до тези на рибеното масло, но за разлика от него, маслото от крил няма неприятен вкус.  Освен това, маслото от крил изобилства от мощни антиоксиданти, от които каротеноидът астаксантин, придаващ червеникавия цвят на крила. Астаксантина се смята за един от най-мощните антиоксиданти в природата. Той защитава клетъчните мембрани от разрушителното  влияние на свободните радикали и предпазва маслото от окисляване. Има изключително благотворно действие върху очите,  централната нервна система и черният дроб.

Маслото от крил в Крил Масло е богато на витамин А и витамин Е, които подсилват  имунната и поддържат нормалните функции на сърдечно-съдовата система. Криловото масло също така е богато на холин, който е изключително важен за формирането на клетъчните мембрани и умственото развитие. Маслото от крил оказва положително  въздействие и  върху липидния баланс в организма. Доказано е, че то може да  намалили нивата на LDL-лош холестерол, с 34% и  да увеличили HDL- добрия холестерол с 43.5% . Krill Oil (Крил Масло) е хранителна добавка, която може значително да подобри вашето физическо и психическо здраве.

Начин на употреба: По 1-2 капсули дневно, за предпочитане по време на закуска. За интензивна употреба: по 2 капсули 2 пъти дневно (със закуска или обяд).

Код: 15431

Разфасовка: 30 капсули

Съставки:  B 1 капс. : Дн. доза:
Масло от крил, в което се съдържа: 500 mg 2000 mg
Фосфолипиди 200 mg 800 mg
Омега-3 мастни киселини   110 mg 440 mg
Ейкозапентаенова к-на (EPA) 60 mg 240 mg
Докозахексаенова к-на (DHA) 30 mg  120 mg
Aстаксантин 40 mcg 160 mcg
Натрий 5 mg   20 mg  
Дозировка
Доза 1-2 капсули дневно
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин А 17,99 mcg
Витамин Е 0,5 mg
Докозахексаенова киселина (DHA) 90 g
Ейкозапентаенова киселина (EPA) 150 g
Енергийна стойност 10 cal
Естеризиран астаксантин 1,5 mg
Калории от мазнини 5
Мазнини 1 g
Масло от Крил 1 g
Омега 3 Мастни киселини 300 g
Омега 6 Мастни киселини 20 mg
Омега 9 Мастни киселини 85 g
Фосфолипиди 400 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Krill Oil 500 мг 30 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15431
  • Наличност: В наличност
84.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359