Nature’s Way Asian Ginseng 560 мг 50 капсули134001
Nature’s Way Asian Ginseng 560 мг 50 капсули
33.99 лв
product header
Nature’s Way Asian Ginseng 560 мг 50 капсули13400

Повечето от Вас сигурно са чували за билката корейски женшен, наричана от древните китайци  “коренът на дълголетието“. Растението датира още от преди един милион години и оцелява през всички климатични промени на земята. Това е едно от растенията, за които се разказват най-много легенди. Една от тях е, че този „дар от Боговете” може да се трансформира в животно или човек. Друга легенда разказва за това, как женшенът се ражда от паднала в планински поток гръмотевица. Водата се стичала в земята и на това място пониквал „коренът на живота”. Можете да се убедите в почти чудодейните свойства на корейския женшен, чрез продукта Asian Ginseng (Азиатски Женшен) на Nature’s Way!

Действие на продукта:

  • Повишава енергията и тонуса
  • Подсилва имунната система
  • Има антиоксидантно действие
  • Спомага адаптирането на организма

Женшенът съдържа женшеноциди, които имат  стимулиращи и антиоксидантни свойства. Също така съдържат и специфични глюкани, способни да понижават нивата на кръвната захар, комплексни полизахариди и есенциални масла богати на летливи субстанции. Женшена повишава  производството на имунните клетки наречени Т-лимфоцити, които унищожават опасните вируси и бактерии. По този начин, растението  увеличава съпротивителните  сили на организма. Едновременно с това, женшенът може да спре развитието  на определение ракови образувания. Едно мащабно корейско изследване показва, че рискът за развитие на рак при хора, приемащи редовно  женшен, се намалява с 50% в сравнение с неприемащите

Корейския женшен във формулата на продукта Азиатски Женшен има мощни имуномодулиращи и адаптогенни функции. Това е възможно, благодарение на полезните вещества, които билката съдържа. Този комплекс увеличава устойчивостта на организма срещу вредните фактори на околната среда и съдейства за адаптирането му, и нормалното му функциониране, дори при неблагоприятни условия. Билката женшен е изключително полезна, при състояния на постоянна умора и напрежение, тъй като контролира синтеза на хормоните на стреса.  Женшенът  също така увеличава секрецията на ендорфини, които спомагат за подобряване на настроението и повишават самочувствието.

Женшенът  е билка, която съдейства на  мускулите да използват енергията по-ефективно. Това  прави Азиатски Женшен отлична добавка за активно спортуващите хора. Растението значително повишава силата и издържливостта. Билката женшен понижава кръвната захар, холестерола и високото кръвно налягане. Благодарение на това, продукта Korean Ginseng (Азиатски Женшен) може да се използва като средство за профилактика на диабет и сърдечно-съдови заболявания.

Начин на потреба: Приемайте по 2 капсули дневно, за предпочитане с храна.

Код: 13400

Разфасовка: 50 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Азиатски женшен, eкстракт от корен 560 mg 1120 mg
Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 25
Съставки
Въглехидрати 1 g
Енергийна стойност 5 kcal
Корейски женшен 1,12 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Asian Ginseng 560 мг 50 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 13400
  • Наличност: В наличност
33.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359