Nature's Way Juniper 425 мг 100 капсули144001
Nature's Way Juniper 425 мг 100 капсули
29.99 лв
product header
Nature's Way Juniper 425 мг 100 капсули14400

Хвойната е вечнозелено дърво, което расте свободно в северните части на цяла Европа, Азия и Северна Америка. Естествените антибактериални, антивирусни, диуретични и антисептични свойства на хвойната (Juniperus Communis) правят  това растение чудесно средство за лечението на различни заболявания. Още от дълбока древност, хвойната е служила като средство за лекуване на инфекциозни заболявания, както и за помощ при раждане на дете. Екстракти и етерични масла от плодове от хвойна (плод и дървесни части) съдържат терпинеол, цимол, борнеол, хвойна, камфор, камфен и др. съединения, които стимулират бъбреците и действат като диуретик. Амектофлавон-друго съединение, има антивирусни свойства. За да получите тези ползи вземете продукта Juniper (Синя Хвойна) на Nature's Way!

Действие на продукта:

  • Подкрепя бъбречните функции
  • Действа диуретично
  • Подкрепя храносмилателната система
  • Благоприятства чернодробната дейност


Синята хвойна помага при възпаление и увеличено производство на стомашна киселина, което прави растението полезно средство за защита и помощ за успокояване на стомашно-чревната система. Приемането на растението може да помогне за лечението на състояния като разстроен стомах, киселини в стомаха, метеоризъм, подуване на корема, загуба на апетит, стомашно-чревни инфекции и глисти. Антисептичните свойства на хвойната „дезинфекцират” пикочните пътища и може да се използват за лечение и облекчение при състояния като инфекции на пикочните пътища, уретрит, камъни в бъбреците и камъни в пикочния мехур.

Хвойната, също така е естествен диуретик, който може да помогне за изхвърлянето на излишните течности от организма. Това помага на тялото да се отърве от натрупаната пикочна киселина, която може да доведе до подагра, а също така намалява течността около ставите. Поетата под някаква форма хвойна е с високо съдържание на естествен инсулин и следователно намалява нивата на кръвната захар. Тя също може да помогне при лечение на панкреаса, преди да е настъпило трайно увреждане на органа.

Синята хвойна във формулата на Juniper (Синя Хвойна) се използва при възпаления на пикочния мехур и бъбреците, при задръжка на течности в тялото. Не се прилага при увредена бъбречна функция. Това е, общо взето, известна билка, но все още рядко се свързва с профилактиката и лечението на простудата и грипа. А хвойната има изключително силни противовирусни и бактерицидни свойства. Това значи, че е подходяща за всички белодробни възпаления, а също и на възпаленията на бъбреците и пикочния мехур.

Начин на употреба: По 2 капсули 3 пъти на ден, за предпочитане с храна и със завишено количество течности през деня.

Код: 14400

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

 

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Хвойна синя-плод 850 mg 2550 mg
Въглехидрати 1 g 3 g


Други съставки: Желатин (капсула), просо, магнезиев стеарат.

 

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Въглехидрати 1 g
Хвойна синя-плод 850 mg
4 Nature's Way Juniper 425 мг 100 капсули
И това както всяка добавка няма доказано действие, за това пием и опитваме пък да се надяваме че действа.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way Juniper 425 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 14400
  • Наличност: В наличност
29.99 лв
Бърза поръчка