Nature’s Way Inositol 500 мг 100 капсули404611
Nature’s Way Inositol 500 мг 100 капсули
36.99 лв
product header
Nature’s Way Inositol 500 мг 100 капсули40461

Когато ежедневно сме подложени на стрес, или водим активен начин на живот, тялото ни се нуждае от максимален прием на витамини и полезни вещества, за да остане в добра форма. Витамините от В групата, често се препоръчват и са подходящи за активни хора, подложени на ежедневен стрес.

Инозитол, известен още като витамин B8 е ключов елемент в клетъчните мембрани, най-вече в мозъка.

 Много хора страдат от неговия недостиг, а дори не подозират това. Inositol (Инозитол) на Nature’s Way е хранителна добавка с инозитол, който е ценен хранителен елемент, поддържащ функциите на нервната система, подобряващ настроението и качеството на съня и дори намаляващ излишните мазнини.

Този продукт съдържа 100% натурален, чист кристален инозитол.

Действие на Inositol:

  • Осигурява витамин В8
  • Съдейства за редуцирането на телесните мазнини
  • Спомага за подобряване на настроението
  • Подсилва паметта
  • Грижи се за клетъчните мембрани
  • Подобрява качеството на съня

Инозитол е вещество, което се намира  в почти всички живи клетки. Той се смята за  неофициален член на групата на Б витамините, но много експерти твърдят, че това не е витамин, а всъщност е липотропен агент.

Инозитолът всъщност представлява  гликозен полимер, който е от първостепенна важност за  правилното формиране на клетъчните мембрани в човешкото тяло. Той е много необходим   за предаването  на импулси между  нервните клетки и за транспортирането на мазнините по цялото тяло.

Инозитол се среща естествено в достатъчни количества в тялото Ви. Въпреки това, когато сте болни и приемате антибиотици,  нивата на инозитол  ще намалеят.

Ако пиете кафе повече от нормалното, също може да страдате от недостиг на инозитол, защото кофеинът намаляване  нивата на инозитол в тялото. Вашето тяло изисква инозитол за образуването на здрави клетки, особено клетки, специализирани в мозъка, костния мозък, очите и червата.

Освен това, инозитол играе важна роля за насърчаване на износа на мазнините от черния дроб и поддържане на  здрава коса.

Също така,  инозитол може да контролира  нивата на естроген, да подхранва мозъка, и да поддържа здравословен метаболизъм в тялото Ви. Инозитол помага за регулиране на нивото на инсулина, разгражда  мазнините и контролира нивото на холестерола в кръвта.

Инозитол се смята за едно  от естествените  вещества, които могат да помогнат за лечение на тревожност. Добавките с инозитол, като Inositol (Инозитол), може да помогнат  за намаляване на симптомите на тревожност, тъй като инозитол като засяга производството и влиянието на  серотонина.

Той има успокояващо действие върху централната нервна система и често се използва при различни нейни заболявания. Също така, инозитола намалява холестерола и по този начин предпазва от сърдечни заболявания.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Код: 40461

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Инозитол   500 mg 500 mg
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Инозитол 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Inositol 500 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 40461
  • Наличност: В наличност
36.99 лв
Бърза поръчка