Nature's Way HydraPlenish MSM 750 мг 30 капсули156021
Nature's Way HydraPlenish MSM 750 мг 30 капсули
47.99 лв
product header
Nature's Way HydraPlenish MSM 750 мг 30 капсули15602

Вашите стави и хрущяли, както и цялото Ви тяло, търпят редица изменения с годините.За съжаление след 25-годишна възраст ставите Ви започват да остаряват и да се износват. Трудно могат да се определят точните причини за това - при някои хора, този процес  настъпва с по-бързи темпове, а при други-с по-бавни. Като цяло, ставното и хрущялното  износване може да се дължи на особености на анатомията на отделния индивид, а най-вече  на особености в състава на самия хрущял. Представяме Ви продукта HydraPlenish MSM (ХидраПлениш МСМ) на  Nature's Way, чийто съставки доставят най-необходимото за вашите кожа и стави. ХидраПлениш МСМ осигурява хидролизиран колаген тип II, хондроитин сулфат, хиалуронова киселина и метилсулфонилметан (МСМ).

Действие на продукта:

  • Подхранва ставния хрущял
  • Предотвратява  увреждането и разрушаването на ставните хрущяли
  • Укрепва ставните връзки
  • Поддържа еластичността на тъканите
  • Забавя стареенето
  • Поддържа здравето на кожата, косата и ноктите


Колагена е белтък, важен  за състоянието на кожата, косата, ноктите, зъбите и костите. Той слепва клетките в организма и поддържа здравината и еластичността на тъканите и органите. След около 30 годишна възраст производството на колаген  намалява, в резултат на което кожата губи своите свежест и започва да старее, заедно с това се влошава и състоянието на косата, ноктите, зъбите, мускулите и костите. С времето се появяват болки в ставите, а стойката се изменя. Колаген тип 2  се извлича  от гръдния хрущял на малки пилета. Той съдържа инхибитори на ензими, които причиняват   разграждане на структурните елементи на хрущяла. Инхибиторите предпазват  именно от  разрушаване на хрущяла. Общо казано, колаген тип 2 защитава хрущяла и съдейства  за възстановяване на повредения хрущял и същевременно подпомага  образуването на нов хрущял.

Метилсулфонилметан или МСМ, участва в състава на хрущялната тъкан и осигурява нейното пълноценно изграждане. Това вещество се отличава със силно противовъзпалително действие, благодарение на което  облекчава възпалителните процеси при артрит. Важна функция на  метилсулфонилметана, е свойството му да  стимулира производството на ставна течност, като по този начин предпазва ставите от възпаления и намалява болките при травми. Хондроитинът  действа като цялостен компонент за всички видове съединителна тъкан в хрущялите и ставите, а също и в кръвните телца. Неговата най-важна функция е да блокира  навлизането на хранителни вещества и вода в  сухожилия и в ставите, когато те  са възпалени.

Хиалуроновата киселина представлява  един от най-разпространените мукополизахариди / глюкозамингликани /,  които се синтезират  от всички живи  организми. Хиалуроновата киселина е изключително важен, дори жизненоважен  компонент на синовиалната течност, която поддържа доброто състояние на ставите, и осигурява тяхното смазване и подвижност. Тъй като задържа влагата в кожата, Хиалуроновата  киселина, изпълва бръчките в дълбочина, като в същото време стимулира производството на колаген. Продукта HydraPlenish MSM (ХидраПлениш МСМ) видимо подобрява състоянието на кожата, ноктите, косата и зъбите, и се грижи за нормалното функциониране на опорно-двигателния апарат.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули дневно. За интензивна употреба – по 4 капсули дневно.

Код: 15602

Разфасовка: 30 капсули

Състав:

natureswayhydroplenishmcm-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 15
Съставки
Биоклетъчен колаген II 1000 mg
МСМ 500 mg
Хиалуронова киселина 100 mg
Хидролизиран колаген 600 mg
Хондроитин сулфат 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way HydraPlenish MSM 750 мг 30 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15602
  • Наличност: В наличност
47.99 лв
Бърза поръчка