Nature's Way HydraPlenish 500 мг 60 капсули156011
Nature's Way HydraPlenish 500 мг 60 капсули
86.49 лв
product header
Nature's Way HydraPlenish 500 мг 60 капсули15601

Вашите стави и хрущяли, както и цялото Ви тяло, търпят редица изменения с годините.За съжаление след 25-годишна възраст ставите Ви започват да остаряват и да се износват. Трудно могат да се определят точните причини за това - при някои хора, този процес  настъпва с по-бързи темпове, а при други-с по-бавни. Като цяло, ставното и хрущялното  износване може да се дължи на особености на анатомията на отделния индивид, а най-вече  на особености в състава на самия хрущял. Представяме Ви продукта HydraPlenish (ХидраПлениш) на  Nature's Way, който може да Ви помогне да възстановите ставите си и да подобрите състоянието на кожата. Хидролизираният колаген тип II в ХидраПлениш благоприятства здравето на опорно-двигателния апарат, косата, кожата, ноктите.

Действие на продукта:

  • Подхранва ставния хрущял
  • Предотвратява  увреждането и разрушаването на ставните хрущяли
  • Укрепва ставните връзки
  • Поддържа еластичността на тъканите
  • Забавя стареенето
  • Поддържа здравето на кожата, косата и ноктите


Колагена е белтък, важен  за състоянието на кожата, косата, ноктите, зъбите и костите. Той слепва клетките в организма и поддържа здравината и еластичността на тъканите и органите. След около 30 годишна възраст производството на колаген  намалява, в резултат на което кожата губи своите свежест и започва да старее, заедно с това се влошава и състоянието на косата, ноктите, зъбите, мускулите и костите. С времето се появяват болки в ставите, а стойката се изменя. Колаген тип 2  се извлича  от гръдния хрущял на малки пилета. Той съдържа инхибитори на ензими, които причиняват   разграждане на структурните елементи на хрущяла. Инхибиторите предпазват  именно от  разрушаване на хрущяла. Общо казано, колаген тип 2 защитава хрущяла и съдейства  за възстановяване на повредения хрущял и същевременно подпомага  образуването на нов хрущял.

Други  от елемнтите  на колаген  тип 2, предпазват от развитие на кръвоносни съдове в ставите. Също така е доказано, че съдържа растежен фактор, който участва във възстановяването  на ставния хрущял.Влизащите в състава на колагена мукополизахариди набъбват, което спомага за по – бързото заздравяване на рани. Трябва да знаете, че именно от полизахаридите започва разрушаването на хрущяла при различните  ставни заболявания. Ето защо, приеман през устата колаген тип 2  бързо и ефективно  подобрява състоянията свързани със  заболявания на ставите и възстановява хрущялната тъкан, без да има отрицателни действия върху организма. Колаген тип 2  помага на тялото Ви, да  изгради нова мощна опорна структура.

Хиалуроновата киселина представлява  един от най-разпространените мукополизахариди / глюкозамингликани /,  които се синтезират  от всички живи  организми. Хиалуроновата киселина е изключително важен, дори жизненоважен  компонент на синовиалната течност, която поддържа доброто състояние на ставите, и осигурява тяхното смазване и подвижност. Тъй като задържа влагата в кожата, Хиалуроновата  киселина, изпълва бръчките в дълбочина, като в същото време стимулира производството на колаген. Продукта  HydraPlenish (ХидраПлениш) видимо подобрява състоянието на кожата, ноктите, косата и зъбите, и се грижи за нормалното функциониране на опрно-двигателния апарат.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули дневно. За интензивна употреба – по 4 капсули дневно.

Код: 15601

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

natureswayhydroplenish500_60-sf

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Биоклетъчен колаген II 1 000 mg
Въглехидрати < 1 g
Диетични фибри < 1 g
Хиалуронова киселина 100 mg
Хидролизиран колаген 600 mg
Хондроитин сулфат 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way HydraPlenish 500 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15601
  • Наличност: В наличност
86.49 лв
Бърза поръчка