Nature’s Way Horny Goat Weed 500 мг 60 капсули153111
Nature’s Way Horny Goat Weed 500 мг 60 капсули
57.99 лв
product header
Nature’s Way Horny Goat Weed 500 мг 60 капсули15311

Чували ли сте имената Разгонен козел, Възбуден козел, Палавият козел? Зад тези закачливи наименования, всъщност стои една сериозна билка, която  привлече вниманието на всички. Разгонен козел е сексуален и тестостеронен стимулатор, и също афродизиак,  доказал се с времето. Тази билка   повишава либидото при мъжете и жените и подобрява еректалната функция при мъжете. Древните китайци смятали, че Разгонен козел  „тонизира портата към живота”-термин, който е използван за „жизненоважната енергия” на мъжа. Предлагаме Ви да опитате тази уникална билка, чрез продукта Horny Goat Weed (Разгонен Козел) на Nature’s Way.  Тази билка, спомага да се поддържа нивото на хормоните, отговарящи за сексуалната активност. Екстракта във формулата на Разгонен Козел е стандартизиран до 10% икариин -активната съставка в билката.

Действие на продукта:

  • Подобрява еректалната функция
  • Повишава либидото както при мъжете, така и при жените
  • Намалява чувството на умора
  • Цялостно тонизира организма
  • Стимулира производството на тестостерон
  • Поддържа хормонален баланс

Разгонен Козел е суплемент,  подходящ както за мъже така и за жени. Той регулира   хормоналния баланс,  подкрепя бъбреците и надбъбречната жлеза, за да се поддържа този баланс. Епимедиум спада към групата на  декоративните  растения. То е много  известно от хилядолетия, и е широко използвано  в традиционната китайска медицина.  Тази билка се е употребявала като средство за стимулиране на функцията на бъбреците, като стимулатор на адреналина и тонизиращо средство, и като средство за поддържане на мъжкото и женското либидо и контрол върху хормоналния баланс. Тези функции са възможни, благодарение на флавонолите наречени икарийни, които се намират в билкта Епимедиум.

Точно тези  растителни флавоноли подобряват значително  половата функция при мъжете и действат като силен афродизиак. Също така, могат да помогнат при лечението на импотентност и проблеми с ерекцията. Икарийните са съединения, се определят като  доказан натурален източник, който стимулира естествено инхибитора PDE-5. Този инхибитор отговаря за    кръвния  поток към органите и мускулите.  Икарийните намиращи се в билката Епимедиум, инхибират и някои други ензими, които  отговарят за нормалната сърдечна и зрителна функция, поради което водят и до често срещани странични ефекти, свързани със нарушена сърдечна дейност, влошено зрение, инфаркти и други.

Освен, че подобрява състояния на еректилна дисфункция, Епимедиумът повишава  по естествен начин производството на  тестостерон като по този начин трайно увеличава либидото. Освен че има  положителен ефект върху сексуалния живот на хората, Епимедиум се използва и в бодибилдинга, тъй като се явява прекусор на азотния оксид, който спомага за мускулния растеж. Можете да получите всичко това, с помощта на продукта Horny Goat Weed (Разгонен Козел)!

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно.

Код: 15311

Разфасовка: 60 капсули

Съставки: В 1 капс.: Дн. доза:
Епимедиум eкстракт (от надземни части), стандартизиран до 10% икариин 500mg   500 mg
Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Епимедиум (разгонен козел) 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Horny Goat Weed 500 мг 60 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15311
  • Наличност: В наличност
57.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359