Nature’s Way Hemp Protein & Fiber 454 гр154551
Nature’s Way Hemp Protein & Fiber 454 гр
73.89 лв
product header
Nature’s Way Hemp Protein & Fiber 454 гр15455

Славата на конопа расте, а неговите ползи за здравето продължават да бъдат разкривани. Конопа, който се е консумирал в продължение на векове, съдържа няколко основни хранителни вещества за организма. 

Една положителна особеност  на конопа е, че осигурява протеини. Консумирането на конопен протеин  предлага изключителни ползи, а като резултат от това, конопа е станала популярна сред хора, които искат да подобрят здравето си. Конопеният протеин се произвежда от конопено семе.

Продукта Hemp Protein & Fiber (Конопен Протеин & Фибри) на Nature’s Way представлява прах от конопено семе с най-високо качество. Продуктът е с прекрасен натурален вкус. Той е oрганичен, студено валцован, нерафиниран и не съдържа хексан и транс мазнини.

Предимства на продукта:

  • Продукта е пълноценен протеинов източник
  • Съдържа всички необходими аминокиселини
  • Осигурява висока концентрация на протеин
  • Доставя важните Омега-3 и Омега-6 мастни киселини
  • Осигурява фибри, витамини, минерали и ензими


Конопения протеин  се смята за пълноценен протеин, защото съдържа всички осем незаменими аминокиселини в достатъчни количества, за да отговори на нуждите на организма. Намерените  в конопа протеини са подобни на протеините намиращи се в човешкото тяло. Това е важно, защото конопа  осигурява правилните аминокиселини в точните количества. Конопения  протеин също така е лесно смилаем.

Някои от млечните протеини  могат да бъдат с високо съдържание на наситени мазнини. Конопения  протеин е с ниско съдържание на наситени мазнини. Освен това, той  съдържа незаменимите мастни киселини, омега-3 и омега-6, в оптимално съотношение - три към едно. 

Тези  незаменими мастни киселини и особено в това оптимално съотношение, намаляват рисковете от сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза и някои видове рак. В допълнение, конопено семе съдържа витамини като С, Е, В1, В2 и каротин, които са в мастноразтворим смилаема форма, и минерали като фосфор, калций, калий и магнезий.

Конопен Протеин & Фибри е продукт, който е подходящ за всеки желаещ  да повиши количеството на протеин в диетата си. Това се отнася с пълна сила за спортуващите хора.

Този продукт по нищо не отстъпва на млечните протеини и може да Ви осигури същите ползи, по отношение на мускулния растеж и възстановяването.

Също така, Hemp Protein & Fiber (Конопен Протеин & Фибри) ще е отлично допълнение за тези от Вас с непоносимост към лактозата или пък са вегетарианци.

Начин на употреба: Добавете 2 лопатки (в опаковката е включена лопатка) към любимия си сок или напитка. Може да поръсите върху зърнени храни и кисело мляко, или да добавите към рецепти за тестени закуски.

Код: 15455

Разфасовка: 454 грама

Състав:

natureswayhemp454-sf

Дозировка
Доза 2 лопатки
Съставки
Аланин 503 mg
Аминокиселини 11 g
Аргинин 1.3 g
Валин 567 mg
Въглехидрати 14 g
Глицин 508 mg
Глутаминова киселина HCl 2 g
Диетични фибри 13 g
Енергийна стойност 130 Kcal
Изолевцин 458 mg
Калории от мазнини 25
Л-лизин 452 mg
Левцин 771 mg
Неразтворими фибри 12 g
Пролин 494 mg
Протеини 12 g
Разтворими фибри 1 g
Серин 570 mg
Фенилаланин 514 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Hemp Protein & Fiber 454 гр

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15455
  • Наличност: В наличност
73.89 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359