Nature's Way HeartSure Plus 1000 мг 60 таблетки152861
Nature's Way HeartSure Plus 1000 мг 60 таблетки
69.99 лв
product header
Nature's Way HeartSure Plus 1000 мг 60 таблетки15286

Сърцето е най-натоварения орган във вашето тяло-дори когато спите, то не спира да работи. За съжаление, съвременния начин на живот излага сърцето на големи рискове. Високия холестерол е една от причините за високата заболеваемост на сърдечно-съдовата система. Ако искате да се погрижите са вашето сърце, предлагаме Ви да го направите с продукта HeartSure Plus (Здраво Сърце Плюс) на Nature’s Way! Капсулите Здраво Сърце Плюс са растителни и съдържат пречистен екстракт от мая на органичен червен ориз, чийто ефект е подсилен с фитостероли от екстракт на генно-немодифицирано борово дърво. Подходящи са и за вегетарианци.

Действие на продукта:

  • Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система
  • Дава енергия, която помага за работата  на сърцето
  • Помага  за поддържането на нормални нива на холестерола
  • Осигурява необходимите хранителни вещества за производство на енергия на клетъчно ниво
  • Поддържа и стимулира имунната система


Червения ориз е бил използван  в Китай от хилядолетия, именно с  медицински цели. Червеният ориз е бил споменат в  древните  китайски книги  с лекарства, като полезно средство  за подобряване на кръвообращението и засилване на кръвния поток към сърцето. Скорошните изследвания доказват, че червения ориз съдейства за намаляване на липидите в кръвта, включително холестерола и триглицеридите. Червения ориз е вид ориз, който има по-висока хранителна стойност, отколкото белия ориз. Той е богат на фибри, витамин B1 и B2, желязо и калций. Червеният ориз допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и далака, и има „затягащо” действие.

Червения ориз подпомага поддържането на нормалната концентрация на холестерола и триглицеридите. Полезен е за сърдечно-съдовата система и кръвообращението. Благодарение на богатото си хранително съдържание и ползите от здравето, червения ориз е силно препоръчителен за сърцето, и за хората страдащи от диабет. Червения ориз е високо ценен от хората водещи здравословен начин на живот, особено от спортистите. Това е така, защото е богат на фибри, което спомага за намаляване на телесното тегло. Фибрите засищат, а също така се задържат в стомашно-чревния тракт и зареждат с енергия.

Червения ориз съдържа повечето важни минерали, което е много важно ако искате да живеете здравъсловно.Това е едно от най-важните предимства на червения ориз . Той включва магнезий и калций в големи количества. Магнезият помага за намаляване на астма, пристъпи на мигрена, ниско кръвно налягане и по-нисък риск от сърдечни пристъпи. Той също така помага за регулиране на нервната система и тонизира мускулите. Магнезият заедно с калция помага за изграждане на здрави кости и предотвратяване на артрит и остеопороза. HeartSure Plus (Здраво Сърце Плюс) е отлична хранителна добавка, в помощ на сърдечно-съдовата система!

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка 2 пъти дневно. За интензивна употреба: 1 таблетка до 4 пъти дневно.

Код: 15286

Разфасовка 60 таблетки

Състав:

natureswayheartplus-sf

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 60
Съставки
Фитостероли 400 mg
Червен ориз 600 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature's Way HeartSure Plus 1000 мг 60 таблетки

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 15286
  • Наличност: В наличност
69.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359